• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Eee, koji je to stroj još i danas.
13+4 sinkronizirane brzine, polovičke, 30km/h, nezavisni kardan 540/1000, srednji kardan za kosu...još samo da ima prednji pogon...

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
istina a koja mu je bila cijena? koliko se imt 533 ili 539 moglo kupiti za takvog jednog fenda?

Nai

Aktivni član
Tu od
11 Pro 2019
Poruka
172
@Kupljenec de bratu 1....kad vec ima pun kamion :hahah:

Danas sta se radilo? - Pucalo iz vatrenog oruzja, tj nekog malog pistolja :ppozdrav: Nemam oruzanu obuku, al me covek pustio....15 metaka ispaljeno.... uskoro obuka,pa idemo na veci kalibar i nesto vece

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Isti je odnos kak i danas.
Svi smo mi griješili kupujući nove domaće (tehnološki zaostale) traktore umjesto malo rabljenih takvih...

irvine156

Iskusan lik
Tu od
10 Svi 2012
Poruka
797
Isti je odnos kak i danas.
Svi smo mi griješili kupujući nove domaće (tehnološki zaostale) traktore umjesto malo rabljenih takvih...
Nije se griješilo tad (70/80g), jer uvoz je bio zabranjen ili nemoguć, nego kasnije, kad je trebalo zamjenit te oldtajmere za zapadne oldtajmere.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
82. smo iz Italije uvezli Pasquallija 970 (33 KS). Trebali smo na općini uzeti neku potvrdu. Nu znam više točno kakvu, ali služila je kao potvrda da mi traktor treba za poljoprivredu. Traktor i frezu smo platili 11500 DEM (ukupno s carinom), a TV, 30 KS je kod nas koštal 10 000 DEM. Razlika među traktorima, dan i noć (kome nije potreban zglobni).

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Sjećam se reklama iz Arene, tam negdje koncem 70-tih, gdje se nude razni rabljeni traktori iz Njemačke, s generalom ili bez...
Hrpa takvih strojeva je (pre)prodana prek Zelinskog kraja, a o prikolicama za sijeno da i ne govorim.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Ja idem u subotu po njega
Imaš li rezerviran?
Nazovi ih prije, nego kreneš!
Da, ovaj je 155, sa stražnjim vratima (iako ne znam zašto su vrata na vijke, valjda radi pranja), sa ručnim pomakom. Upravo završio kompletiranje.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh