• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kolege bila je, pita od jabuka, popapali smo ju, žao mi je ove više nema.
Prepoznal sam ju odma na prvu po tragovima od vilice kojom je ispikana.
Kore tanke, a file ko u priči. Mora da je bila njamiiiiiiii
Takvu je moja mama pekla.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Supuga je to jučer ispekla, neka se unuci i svi malo posladimo. Ja isto od malena obožavam sve kolače s filom od jabuka.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Uspio na ravnom iskipat punu prikolicu kukuruza, jedno 6 kubika. Od muke i jada nisam uopće imao volje slikat.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Uspio na ravnom iskipat punu prikolicu kukuruza, jedno 6 kubika. Od muke i jada nisam uopće imao volje slikat.
Vjerujem ti 😞...

Ja danas sa svojima skočil do Ivanić Grada na "Bučijadu". Ko ima vremena i djecu toplo prepručam

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,722
Mislim da bum se prijal prikolice, a mobitel bum pustil po strani malo, kaj sad.
Prek zime bum završil kola i prikolicu.
Neznam kakve su kazne ak te policija primi sa neregistriranom prikolicom?
Zaustavili su moju susedu sa neregistriranom prikolicom. Veli da ju nisu kaznili jer se uspjela nekak dogovoriti (suseda ima 25 let i još je dekla). ;)

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Asfaltirana sporedna cesta, mjesta ima samo za jednog, dolazi mi ususret osobni auto i lik umjesto da stane sa strane da mogu proć on nastavi pravo. Vidim da nema namjeru mene propustit, ja automatski skrenem sa strane i stanem i on prođe. Nisam uzeo u obzir da je na njivi lagana obala i prilikom silaska na cestu prikolica završi na boku, naravno u pitanju je IMT-jka sa lisnatim oprugama.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Malo spigana stranica, al niš strašno. Tak i tak su stranice u lošem stanju i trebaju nove.
Sreća kaj nisam ukopčao crijevo za kipanje tak da ga nije potrgalo.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Danas je susjed postavil Zetora 6911 i prikolicu Kikinda punu kukuruze na bok, tak majstorski da je lijevi zadnji kotač bil ravan sa asfaltnom.
Nisam slikal (nema smisla veseliti se tuđoj nevolji).
Srećom bil je pijan, pa mu se nije nikaj dogodilo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Danas je susjed postavil Zetora 6911 i prikolicu Kikinda punu kukuruze na bok, tak majstorski da je lijevi zadnji kotač bil ravan sa asfaltnom.
Nisam slikal (nema smisla veseliti se tuđoj nevolji).
Srećom bil je pijan, pa mu se nije nikaj dogodilo.
Predpostavljam i ko ....

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh