ZJ, radi ostalih ljudi koji ovo slučajno čitaju, budem napisao jasnije, da ne ispadne da se samo pre*eravam. Dakle svojom sam odlukom naručio godišnji servis i predložili su mi termin da budem i prvi na redu. Ljudima sam prenio svoje želje, svoja zapažanja iz eksploatacije, ali i rekao što ne moraju raditi jer sam to napravio ja sam, prije mora.
Nije prepotentno ako samo spomenem da sam si riješio par problema, koje bi oni redovnom procedurom rješavali tjednima, od defektaže, preko naručivanja i zamjene dijelova. Možda bi ja još čekao da krenemo na more, moja odluka i moja razbibriga. Kako sam odradio, pa garantirano vrhunski, inovativno i pouzdano funkcionalno.
Servise radim iz ovih razloga: prije radi održanja garancije, a sada neka imam sve te račune i štambilje, dok budem mijenjao auto, bude ga kupio onaj tko se u to bude razumio.
I ne brini, ja znam i mogu zamijeniti ulja, filtere, sviječice, disk pločice, diskove, popraviti hrpu kvarova. Ali nemam računalo i softver za poništenje zapisa, nemam optiku za kontrolu ovjesa, a ceste su mi sama-jama. Ugradio sam nove gume želim znati da mi je i optika besprijekorna. Eto ja danas vodim ljubav sa našim automobilom, volim ga, a on to i zaslužuje.
Želim ti ugodan i lijep dan.
PS
Tehnički i registraciju sam napravio na moru, a ne doma, auto je bio u nepoznatom okruženju, na poštenom pregledu, bez protekcija i poznanstava.