• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
smilane, ti očito malo znaš o mentalitetu tih ljudi...pa ako ih slučajno sretneš, možeš im pomoći, ali leđa im ne okreći...

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Nebi trebao niko da podržava ilegalne ulaska, ni ja ih ne podržavam, netreba niko da kaže da je to uredu i protiv toga je velika borba i posao, teške muke i nedaće i sve okolnosti koje su dovele da toga pa to je sve za osudu.
Samo smatram da nije uredu protivzakonito primijniti silu, a žalosno i opasno to javno podržati kao metod rešavanja problema.
Jel mislis da su ta 3 policajca na svoju ruku radli? Neb ja reko. To je uobicajena praksa od vrha. Sam sta su decki ispali zrtveni janjci. I jos nesto nis to nikaki migranti. Migranti i izbjeglice nemaju tip top mobitele i vise novaca neg mnogi ovdje na forumu. Imaju digitalne kartice sa masom eura/dolara. Moja teta sa obitelji kad je bjezala iz Borova imala je samo ono staj nosla na sebi odjece. Ovo je sve necija veca igra ,(Erogan,saudijci ili netko treci) dakle treba se i ponasat kao prema teroristima/potencijalnim ubojicama. Slabo se nesta vida zene i djece? Jel?
Slazem se da treba izbacit palice iz upotrebe i uvesti vatreno oruzje. Jer je nase pravo braniti i cuvati- ne pravo nego duznost- granice i suverenitet demokratske republike (makar na papiru smo to).

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553
U stvar vi u svojoj zemlji i podržite nasilje. Ja sam protiv ma gdje da se dešava, ma prema kome, a i oni najveći kriminalci, ma šta da su uradili, trebaju da odgovaraju kako je predviđeno zakonom, a to nisu te metode koje odobravati. Ali samo nemojte zaboraviti, ko je spreman da čini nešto mimo zakona, sigurno će to uvek činiti , kad nestane migranata, bit će žalosno ako jednog dana neko od građana prođe onako zato što je slučajno počinio neku greškicu.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Ne podrzava tu nitko nasilje. Ali jednostavno nekad je to jedino rjesenje jer nekad je to jedini jezik koji drugi mogu razumjeti. Tako je to svugdje u svjetu. Evo uzmi francuze,jos i dan danas lopovima amputiraju prste ljeve ruke,a zakon je star 400-500 godina. Zakon je da se postuje,ok ajmo pritvort migrante. Kucmo snjima? Dakle u ovom slucaju nasilje jedini nacin. Podi samo od svoga doma,dvorista,svoje imovine. Vjerojatno ces 100 puta upozoriti,prijaviti... Ali mozda 101 put neces nego ces uzet kolac i udri. Unija isto sere daju pare za cuvanje granice,pa kako ju cuvat? Pol europe metlo zilet zice oko sebe. Pa draga europo ak vam zao tih "ucenjaka" napravte koridor direkt do brisela,pa eto vam struke, pecte volove,mecite crvene tepihe i dajte dom perignon.

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Ne kužim kaj ste se zapjenili oko toga, postoje naši zakoni, međunarodni zakoni i ženevska konvencija i nigdje ne piše da migrante treba prebit, opljačkat i vratit u zemlju iz koje su došli... Takav je zakon i ako ne valja treba ga mjenjati.

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Zakaj ne izrežeš ova dva kraća komada van i ubaci duže koliko ti treba a ove kaj si izbacio možeš iskoristiti kao ojačanje u kutevima?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
'Ajd ne zaj... narod.
Produži podložak za ručice prema van i prema natrag, kak si nacrtal na mobu, i imal buš univerzalno rješenje: i za metrice i za trupce i za sanduk. Uostalom, zadnji dio poda sanduka može biti i bez ručica, tak da ti ostane puna funcionalnost šasije, a i opcija za kiper jednog dana ;)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh