• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A kak se tu onda računa vrijeme - popravka ili ugradnje?
Ma ne,ovo su mi na poslu, npr,kamion mora na put za pol vure, a ti imaš 36 minut posla,dok najdeš šlus, onda ne stigneš to napravit da kamion ne stoji pa ovo deneš, a popravljaš kad se ima cajta drugi put.
I struja je bežična 🙃🤔
Tak je😉
Po kojoj cijeni se mogu nabaviti?
Budem ti pital pa javim. 🙂🍺

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
U Sloveniji na benzinskoj postaji u Rogatcu je cijena nafte 1.392 €/L. Mi smo većinom uzimali i naftu i benzin u Sloveniji na PETROLU.

Posljednje uređivanje:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja molim Boga da mi koji šofer zgubi čep od nafte, onda tu naftu moram vam zvadit, al niš joj nije, ali za sigurnost kamiona nafta mora van🙂onda mi je to kakti za djelove prati.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Od sutra opet nafta ide gore, al bu veselo😥
Unaprijed znam da se mnogima moj komentar na temu nafte baš i ne bude dopao.

Sve kad tad dođe na naplatu, a sada nama polako dolazi na naplatu naša "bahatost" u pogledu totalnog zanemarivanja željezničkog transporta.
Bezbrojni nam kamioni i šleperi tutnje po cestama i jako ih uništavaju, a večina bi tog transporta mogla biti obavljena putem željeznice. Desetke bi vagona vukla jedna lokomotiva s jednim strojovođom. Jasno da bi se lokalna distribucija i dalje morala vršiti kamionima, ali bi kamionski promet bio itekako manji. Manje bi se na taj način trošilo i rasipalo nafte.
Ionako gotovo svakodnevno zna po pruzi iči samo lokomotiva, po voznom redu, bez ijednog vagona, kao da im to služi tek da se strojovođa vrati na kraju smjene u polaznu stanicu 😖.
Jednako tako bi lokalni "šerifi, vlasnici-prijevoznici" da upotrijebim bebekove riječi "manje mijaukali" da im presušuje rezervoar radne snage - ponestaje im vozača. Sad zašto točno njima ponestaje vozača, najbolje da preskočimo kao temu...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh