• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Jel od toga bolje ili slabije raste?
Danas nisam bio doma, a niti gledao po forumima, sa suprugom sam si organizirao jedan lijepi cjelodnevni izlet, u sklopu kojog smo obišli i jednog "tebi i meni" poznanika. Bio nam je sjajan vodič po svojem kraju, jedino je kiša bila neumorna.
A što se tiče tvojeg provokativnog pitanja, najbolje za mir pri hiži (na forumu):

Potrudi se i sam saznaj ;)

Jel ti smatraš da treba da se služe svim sredstvima. Da sebi neko da pravo zato što služi zakonu da nekoga batina bez razloga. UUzme palicu pa hoću po glavi il bubrezima. Ta praksa treba da je prošlost Dali je to po zakonu, po bilo kojim, n NE nije to je nasilje, pa dali ooni koji su to radili imaju imalo pameti, humanosti, čovečnosti, verujuli u boga. Zakon je propisao kojim sredstvima i kada se mogu služiti, a ne nekoga ko ne pruža otpor tako da udari da padne na zemlju, tako se nanose povrede opasne i sa trajnim posledicama. Neko to može i podržavati ali dali bi podržao da postane žrtva takvog nasilnika, ili da mu neko iz porodice prodaje onaj tretman. Komentrišem video na kojem granični policajac pendreka mmigrante
Poštovani forumaš smilan
"Oni su sebi uzeli pravo koje im ne pripada" i na silu ulaze u našu državu, pametnom dosta.
Ako su takvi stradalnici (sa najmodernijim mobitelima, sa velikom količinom novca u đepovima, u odječi po zadnjoj modi), dobričine i čistunci, pa koju vražju mater ne dođu na granični prijelaz i legalno uz predočenje međunarodno priznatih dokumenata ne prijeđu granicu i idu s mirom dalje.

Zar stvarno misliš da smo svi mi nasilnici i njihove budale, e pa gadno se varaš. Kolege na forumu su ti dali opširne odgovore, naše je pravo štiti ono što je naše i insistirati da baš svi drugi moraju poštivati nepovrjedivost naših granica, te za prolaske koristiti samo međunarodno priznate granične prijelaze.
Ako nema drugih metoda onda neka im bude i po onoj uzrečici: da je i batina proizašla iz raja.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
Mošt od nohe, direkror ili Francuz? Baš je super boja.
Imamo nekakvu brajdu uz kuću i tu je jedno 3-4 vrste loze. Tu dobijemo jedno 10-tak lit. mošta i za ovakve prigode je odličan. Sad je taman na prijelazu iz slatkog u kiselo, onak meni najbolji.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,748
imal sam ih ja davno...nisu bile zadovoljne kaj sam se preko pružnog prelaza vozil brzo s praznom prikolicom...pa so ostale čekat vlaka...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh