I to dvozonsko, jedna strana kabine grije,druga hladi 🤣🤣🤣🤣🤣Jel imaš grijanje u kabini?
Ja ja ,hahah nema to kod vas. Nesto me zeza moram to uganjat popravit .I to dvozonsko, jedna strana kabine grije,druga hladi 🤣🤣🤣🤣🤣
Mošt od nohe, direkror ili Francuz? Baš je super boja.Kesteni i mošt😋
Danas nisam bio doma, a niti gledao po forumima, sa suprugom sam si organizirao jedan lijepi cjelodnevni izlet, u sklopu kojog smo obišli i jednog "tebi i meni" poznanika. Bio nam je sjajan vodič po svojem kraju, jedino je kiša bila neumorna.Jel od toga bolje ili slabije raste?
Poštovani forumaš smilanJel ti smatraš da treba da se služe svim sredstvima. Da sebi neko da pravo zato što služi zakonu da nekoga batina bez razloga. UUzme palicu pa hoću po glavi il bubrezima. Ta praksa treba da je prošlost Dali je to po zakonu, po bilo kojim, n NE nije to je nasilje, pa dali ooni koji su to radili imaju imalo pameti, humanosti, čovečnosti, verujuli u boga. Zakon je propisao kojim sredstvima i kada se mogu služiti, a ne nekoga ko ne pruža otpor tako da udari da padne na zemlju, tako se nanose povrede opasne i sa trajnim posledicama. Neko to može i podržavati ali dali bi podržao da postane žrtva takvog nasilnika, ili da mu neko iz porodice prodaje onaj tretman. Komentrišem video na kojem granični policajac pendreka mmigrante
Imamo nekakvu brajdu uz kuću i tu je jedno 3-4 vrste loze. Tu dobijemo jedno 10-tak lit. mošta i za ovakve prigode je odličan. Sad je taman na prijelazu iz slatkog u kiselo, onak meni najbolji.Mošt od nohe, direkror ili Francuz? Baš je super boja.
Kak se od toga prdiiiiiKesteni i mošt😋
Pa ke nisi čul za 5G?I struja je bežična 🙃🤔