Ma zapravo "fučka se živo meni" može tuda (po toj trasi pruge) voziti itko, ili nitko, ja sam na to ne mogu nikako utjecati.
Ja gledam na to šire, pa u HR vidim samo jednu prugu, jedan dalekovod, plinovod, naftovod, vodovod, a to što "oni" uspijevaju istovremeno po jednoj pruzi voziti dva, ili tri vlaka, ili po jednoj žici dalekovoda slati struju od barem 4 trgovca strujom, ili po plinovodu transportirati plin od barem 3 distributera, sve to skupa je samo jedna bezočna kapitalistička "platforma za iscrpljivanje HR naroda", ništa drugo.
(Nemojte se bojati, jasno mi je kako to u stvarnosti i obračunski funkcionira, jer sam se s tim bavio zadnjih desetak godina profesionalno, za potrebe firme u kojoj sam bio zaposlen, ali to za ovu temu nije bitno.)
Uz to su na organizacijskim funkcijama tih "žila kucavica" neodgovarajuči i neodgovorni kadrovi.
(Ja osobno poznajem najmanje jednog, a taj trenutno kao vedri i oblači s određenim strateškim HR resursom, iskreno ama baš nitko tko ga od nas privatno poznaje ne bi mu dao ni dvije krave na pašu voditi, jer bi pritom najmanje jednu izgubio u prvih pola dana. Najteži oblik uhljeba za potrebu održavanja saborskog vladajučeg glasačkog stroja...
Ma ima i još jedan, meni poznat, jako identičan prethodno spomenutome, do sada je vedrio i oblačio u nekoliko HR kapitalno-strateških firmi, a privatno mu je sve propalo 😖, nesposoban za običan život, a malo posebniji "gad" od političkog uhljeba. No to je opet skliznulo u loše političke vode pa zato prestajem tipkati...)