• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
I naravno našlo se i malo mlade tinkture 😏
IMG_20211105_163738.jpg
I još jedan prođe dan...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Vidim ja da je tebi zima pa si zakurio. A valjda ti je ponestalo i medicine 👍🙃, pozovi na probu, rado budem "pokusni kunić" 😂

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,924
Još je rano. Sad samo skupljam. Ovo je oko 12 litara <20tak% po kotlu
Tek možda krajem tjedna bu za probu.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas bil kod mene susjed malo dalji koji je otišel ko dečko u ameriku, trbuhom za kruhom i koji je sad već 30 godina u americi, u Chicagu, radi u ford tvornici.
I danas došel do mene ako hoću radit njegovu zemlju, veli šteta da stoji ako hoću radit da si radim, oko 5,pet i pol do 6 hektara, ja mu velim pa ti nisi normalan, pa ti meni muku daješ, kaje tebi? Al smo se nasmijali baš onak od srca. Inače ja mu kosim jednu parcelu kraj moje di je gacija zarasla već.
Pa sam mu se zahvalil al reko niš od toga, nemam za koga, kome da delam.
Dalam sam mu tanjur za kotlovinu da si zeme u Ameriku pošto mu to bila želja.
Kao ide si kupit, a ja doma imam više komada novih pa mu poklonil. 🙂

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,924
Ovo smo radili jučer, ali nema veze iako bi više priličilo naslovu VIC
Onak dvojica, kao slučajno navratili na svoju redovnu dozu i bilo im uz put i besplatno, k meni.
-Pa imaš li dozvolu za kotao?
-Pa pokaži mi službeni papir onda možda potražim Poreznu ispravu!
-A da mi malo probamo?
-Pa natoči si!
I sad, kak je besplatno natoče si oni, ali od jabuke nema neke jakosti dok nije prepečena.
Uglavnom im se zgadila jer je slaba!

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ja još nemam vremena upaliti svoj kotao. Još uvijek su neki drugi prioriteti 😏, možda i moj dođe red, poslije Martinja.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,924
Ja sam morao! Imam dva spremnika po 2000 litara i da se to ne zaledi. Cirkulacijska pumpa centralnog tjera vodu kroz izmjenjivač na kotlu. Nemam bačvu kao izmjenjivač!

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Iza 18 sati danas zove me mlađa kćer, tata cijelo popodne se mučimo, ne možemo odštopati kanalizaciju. Sve nam pliva u kupaoni, izvire i na sudoperu u kuhinji, dojdi nam u pomoć. (Da zlo bude veče prije tjedan dana su dali odštopavati strojno, firmi 😖😥.)
Nije bilo druge išli smo ja i mlađi zet kopati pokraj kuće i tražili cijevi.
IMG_20211107_204420.jpg
Nakon dužeg kopanja jedva smo našli cijev. Izbušili rupu i nagurali sajlu za čiščenje dimnjaka, pa pristupili ispiranju s šlaufom.
IMG_20211107_205812.jpg
Izvadili smo puno velikih komada kamenca.
IMG_20211107_210636.jpg
Dok je voda potekla kroz šaht pokraj ceste privremeno smo sanirali rupu na cijevi.
(Kuću su kupili prošle godine, a nitko od susjeda ništa nezna o takvim detaljima.)
Riješili smo to po mraku, jer sutra je kćerki i rođendan, imaju dvoje djece, a sve je plivalo u kanalizaciji. Jako gadan završetak večeri, ali sutra je novi dan 🙃. Valjda bude potrpjelo 🙃 da se opet ne zaštopa.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh