• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Stari toranj u Vukovaru ili Vukovarska kuča.
Bio u oba i zadovoljan hranom.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Di ima kaj fino za jesti u Vukovaru, Vinkovcima? Neki čobanac da je za prste polizat?može i Županja. 🙂
Sad si nekaj mislim, to garant ideš za vikend?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Ekipa i dalje tražim ak ima tko koga u Poljskoj da može nešto provjeriti, plaćam gablec za informaciju 🍖🍖

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Ne nego dijelovi za wirax roto kosu. Osovina s glavčinom u hr do sad 130 eura, a u buduće još skuplje vjerojatno, u Poljskoj 35 eura.
Ali isto tako ne mogu stupiti u kontakt.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Ma mi smo već htjeli otići tamo i direktno vidjeti, al mi glupo da ne odgovaraju na pozive ni mail

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,997
Ako može od subote
Mi smo bili pretprošle godine u posjeti Vukovara, jedno lijepo i predivno putovanje okrunili smo posjetom Iloka i Iločkih podruma.

@jlukaci7

Kako sad izgleda vodotoranj, unutrašnjost, vrh samog vodotornja, općenito što se tiče same obnove, jer kad smo mi bili u posjeti nije bio obnovljen.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh