• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Opet su naši zločesti policajci u akciji, a najavili su nam poslije nedavno "milovanja" migranata, da budu jako dobri i dijelili takvima samo poljupce:

Ja tim dečkima policajcima dajem punu građansku podršku, tako se mora čuvati naš teritorij (y).

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Šteta kaj ne smiju pucati malo više.
Zapravo, šteta he da vojska nije na granici. Takvih problema nebi bilo...a ni piskaranja o njima.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
U današnjem čekanju od ranoga jutra na "dvije dostave" (a na kraju nam je samo jedna napravljena :cry:) i za jake rose sam malo "hobyijao" u garaži, te počeo kompletirati "bicikl chopper" koji malo po malo sređujem za naše dečke, naše unuke.
Ranije je izgledao ovako:
View attachment 41935
Trenutno je u ovoj fazi:
View attachment 41936
Radove nastavljam - dok mi se ukaže neka nova prilika ;).
Gde si dal kromirati blatobrane i vilice?

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Dobra vecer. Danas produzil drzac konacnih zglobova od traktora. Na jednoj strani bio je konacnik zavaren na ovi drzac, a navoja nije bilo. Navoj je M20 x 1,5 mm narezen sa nareznicom.

Prilozi

• IMG_20211103_194244.jpg
    IMG_20211103_194244.jpg
    62.9 KB · Pregleda: 26
  • IMG_20211103_195904.jpg
    IMG_20211103_195904.jpg
    36.9 KB · Pregleda: 26
  • IMG_20211103_201643.jpg
    IMG_20211103_201643.jpg
    61.4 KB · Pregleda: 26

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
J...š meštra bez drehbanka (y)
Pa imam ga. Sta te brine? Urezivanje navoja sa nareznicom? 😉 Pa lakse ide i brze... Inace znam sve to istokariti nozem. Trebas da te nesto naucim? 😄

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ne, nisam to mislil. Nesporazum.
Imati IMT-ja, a ne imati drehbank je veliki gubitak vremena

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Nigdje, kromiral sam ih "onda" s četkom na terolitki dok i ruku...
A to, videl sam.
Planiraš to farbati ili? Sad ljepo izgleda ali bojim se hrdanja

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Dobra vecer. Danas produzil drzac konacnih zglobova od traktora. Na jednoj strani bio je konacnik zavaren na ovi drzac, a navoja nije bilo. Navoj je M20 x 1,5 mm narezen sa nareznicom.
Kolega jel to mozda VDF strug ,kao da sam negde prije vidio sliku ?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
A to, videl sam.
Planiraš to farbati ili? Sad ljepo izgleda ali bojim se hrdanja
Da slažem se oko hrđanja.
Krom je skoro nemoguče bojati, jer se lak za njega ne drži, gust je i nema hrapavosti. Raspitivao sam se kod nas lokalno, ali ne nude ništa konkretno za kvalitetno bojanje kroma. S tim muku muče i vlasnici starih automobila kod obnove. Budem ga nastojao održavati u nekakvom "gledljivom stanju", ili ga probam priječi bezbojnim - pa što bude, bude.

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Šteta kaj ne smiju pucati malo više.
Zapravo, šteta he da vojska nije na granici. Takvih problema nebi bilo...a ni piskaranja o njima.
Ništa bez vojske i dugih cijevi, tri puta STOJ, ako ne stane pucaj......I da vidiš, ne bude više ni jednog migranta.
Ali bi s tim postavom sjebali lokalne male - velike krijumčare, duvana, cigara, marice, idr........ 🤣

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh