• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,507
Ekipa zna možda netko izračunati koliko bi se svinula cijev određene veličine i dužine pod zadanim pritiskom?

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,628
Kontinuirano opterećenje ili koncentrirana sila?
Napiši malo detaljnije (koja cijev; materijal, razmak oslonaca, upeto na osloncima ili ne itd) pa buš dobil odgovor.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Jednostavno je izabrati: dinstano zelje, restani krumpir na tanjuru s pečenim buncekom, kobasicom i čurkom (devenicom / krvavicom) uz to kupica (čaša) mladog vina. Eto, probaj pa javi utisak 🙂.

Hehe......JA imam SVOJE kiselo zelje. Ima točno 35 godina kako sam prvi i zadnji puta kiselila zelje - o razlogu bih mogla napisati na svojoj staroj temi "Dogodovštine iz naših života" dramatičnu priču - i dans se bude prvi puta vadilo i kuhalo. Je da sam cijelih 20 kila narezala, i je da nisam sigurna u svoje majstorsko umjeće kiselenja zelja, ali optimistično vjerujem da bu sve ok dok danas skinem poklopac i prvi puta ga kušam.
Muž bu s placa donesel Vajdine čurke, dva frka za svakga, tak ak zelje i ne bu na nivou, trbusi budu ispunjeni maksimalno. :)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh