Ni jedno sunce grijati te neće, kao što ovo te grije.Dobro jutro
Nije valjda da sad ti dolaziš, kao i Kupljenec što nas je napustio bii
Dođi prijatelju, mi smo na Balkanu....🌤️⛅⚡🌈❄️❄️❄️❄️
Lako je tak kad znaš stranjske jezike
Ni jedno sunce grijati te neće, kao što ovo te grije.Dobro jutro
Ona pjesma: "Gdje je nestao čovjek" , gdje se skrivao - tako nekako.Pozdrav @Kupljenec .... zabrinuo sam se vec pomalo!!!
Iza mene su godine prakse 🤭Vidim da jako dobro prepoznaješ lokacije birtija… 😁 To je slikano s mojeg prozora. Dela leva…
Rekoh ja da su krastavci u igri 🤭prije koji tjedan sam kupil iz zajebancije 32 tone krastavci
Svaka čast na obečanom i izvršenom obečanjuDobro nam došel prijatel, vidim da se ponovno aktiviral.
Kak?Iza mene su godine prakse 🤭
Sigurno se pitaš kak sam prepoznal lokaciju slikanja?
Ja sam mislil da je sezona kiselih krastavaca u ljetu… 🤭, prije koji tjedan sam kupil iz zajebancije 32 tone krastavci
Ovo su friški došli, bil neki višak 😉Kak?
Ja sam mislil da je sezona kiselih krastavaca u ljetu… 🤭
Opalo s kamiona… 😁Ovo su friški došli, bil neki višak 😉
To je ta kuruza… Opasno… 😁
A nije baš tak, ja ne skupljam informacije raspitujuči se, ja si dam truda pa sam istražim 🤭 🤭U MUHA hebote, tebe pustiti u kuću, odmah znaš sve pa i koji je prozor na kojoj sobi, opak si 🙃😂😂😂👌
A nije, ta kukuruza je slikana u 9 mjesecu 2011.To je ta kuruza… Opasno… 😁
Ne odlazim, nego pjesma mi ta lijrpaDobro jutro
(I ja sam "slabo gledao" stanje svojih ljetnih guma prošle godine. Po povratku s prvog mora, ugledam ja da su po obodu pošteno ispucane. Odmah sam otišao po 4 nove u Gumiimpex.)Čekam zamjenu guma.
Stare Goodyear UG9 su dale svoje u proteklih 8 zimskih sezona, pa je red da se i dalje vozim sigurno.
Kad već udobno vozim u (prastarom) Francuzu, red je da dobije "njemačke" gume:
View attachment 43121
View attachment 43120