• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,734
Između ostalog danas sam se susreo sa članom foruma AirBox. Ugodno smo razgovarali, i ovim putem Mu se zahvaljujem što je našao vremena za mene, i zahvaljujem Mu još jednom na poklonu koji sam dobio!

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Dečki evo me tu sam🙂
Neko zna neko nezna,neki forumaši su videli i došli gledat, prije koji tjedan sam kupil iz zajebancije 32 tone krastavci, bili su po kunu premium klasa, pa mi se nekak to primaljivo činilo 🙂Frknul sam ih po 3ipol kune.
Ali evo do danas ih nisam mogel frknut, ali zato danas otišel krastavac za Monte Carlo 🙂
Malo sam si nekaj zaslužil, mogel sam i za više ali nije mi se dalo čekat do Božića da krenu francuske šalate 🙂
Ali svi kaj uzimaju na veliko ajmo reći bi zabadav, reko dečki nejde to samo tak.
Jedino kaj su mi susedi malo možda zamerili kaj je hladnjača delala na dvorištu dan i noć da se roba ne pokvari. 🙂Malo se nafte potrošilo dok je brundala ali to je tak.
Uglavno u Monaku su ludi za slatko kiselim pikant krastavcina i dobro da sam našel kupca koji je sve kupil, celi kamion a ne da prodajnem kilu po kilu, pa kad bi to prodal 🤔ovak sam bez brige, sve u komadu prešlo. 👌💪👍☃️⛄🚚🚚🚚🍻🍺
Nisam mogel pisat jer sam držal stražu oko hladnjače, ko je bil u vojsci zna kak je to.
Mirnooo i to, stoj ne mrdaj, ko ide😳onda sam se orijentiral na stražu a ne na forum, ali evo sve bu došlo na svoje polako. Vračam se u normalu polako. 🍺🍻🎻🎸🐕👌💪👍
Pa veću glupost nisam v životu čul 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Čitam ja to kolegama na poslu,suze su nam išle od smijeha. Baš nam je falil kolega kupljenec 😎👍

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,065
Koju glupost?
Malo je glupo kaj si ih tako jeftino prodal. Bolje da si još malo pričekal. Ti imaju para kaj pljeve, ne treba ih šparati. To su čisti kapitalisti. Više bi zaradil da si se povezal sa onim talijanom i da si mu uvalil šleper kuruze. :hahah: Barem ne bi moral držati stražu kraj kamiona.

Posljednje uređivanje:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh