Kakav zaprti,lepo ti pisem da smo danas samo savijali lim za sutra,poslije isel na banku u Murpark(soping centar).
Naravno bez maske bio jedini u banci i hodnicima centra,mada je lockdawn za sve iako si cijepljen.Neznam ni sam koji ducani slobodno rade,gastronomija ne,trgovine alata gradjevinskog materijala,obuca,odjeca sve zaprto,mislim da mozes narucit preko neta i samo dostava kao i hrana iz restorana/krcme.
Ima devet izuzeca kako smijes izaci van,posao ako si cijepljen,prebolio ili testiran(ili si lud i ne jeebes protuzakonite mjere),zbog kupnje ziveznih namirnica,setnja ili sportska aktivnost ali sam ili iz iste kuce,zbrinjavanje drugih osoba,zbog elementarnih nepogoda i sl.,zabranjeno posjecivati prijatelje i druzenja,ali ljudi ko ljudi ak se oni javno druze na TV-u brez mjera ko ih jeebe.
Sada delaju,rovare kako da uvedu zakonito cijepljenje,strase ljude da se procijepe,no shvataju da se narod buni,prekjuce u Gracu izaslo 30 000 ljudi al ne vjerujem da se to objavilo u horvatistanu,u Linzu takodjer ljudi probili policijsku blokadu.
Svima je vec svega dosta,mislim da se polako bude,dosta su ljudi ostri na nekim privatnim stanicama i medijima kao i na internetu po raznim mrezama.
Inace sam odlicno i psihicki i fizicki pa pjevam onu svoju...more se pjeni jeebe se meni. 👨🌾