Pokloni meni, tu smo si negde po x-evima.Sad mi to šteta mazati
Šteta bu i meni ali ja bum našel vremena 🤭
Prsluk, jakna, više manje ali hlače su mi baš lepe
Pokloni meni, tu smo si negde po x-evima.Sad mi to šteta mazati
Ma kaj šef što kaže žena kakav je majstor, a punica......I šef te isto tako pohvali?
Dobar je, samo nema vremena 🤭što kaže žena kakav je majstor, a punica
Baš to čitam 😢😢izgleda da bu blatnjavi Božić...Ništa od bijelog Božića? Najavili zatopljenje i povremenu kišu
Priželjkujete li bijeli Božić, sve je vjerojatnije da vam se želja ni ove godine neće ispuniti. Naime, za blagdane jača južina s kojom dolazi i iznadprosječna toplina, najavljuju meteoroloziwww.24sata.hr
Kod mene još komaraca, nisu aktivni ali se nisu ni zavukli.Nadam se da može...danas sam malo obišao meso u sušari i vidim dvije debele crne muhe kako zuje okolo...ne mogu do mesa jer je zaštićeno mrežicom ali nije mi jasno gdje i kako ti stvorovi preživljavaju...izgleda da se zima zamaknula tj. do siječnja nema pravih minusa..
Srećom sam generacija koja pamti prave zime i zaleđene rijeke i snijeg po kojem možeš hodati kakvu koru ima...otac je po mene u osnovnu školu dolazio sa sanjkama i vukao me na njima do doma...neprocjenjivo.
Prekrasno, kod tebe ima snijega 🙂👍🍺Danas lijep dan iskoristio za otići do izvora nasuti vode 🙂 🙂