Mene strah da i kod nas ne počnu izvlačit sa tavana i sjenika...pucat se mora, a ako nema petardi, ima bojeve municije...Kod nas zabranili i petardu bacat🙂ali ipak nije to loše zbog kućnih ljubimaca.
Rajši složi nožni gas (ak ga nemaš)Započele pripreme za power shift na raketi...
Na ovoj zadnjoj slici od kuhanog vina kod risa , desno za stajačicom sam ja. Vidi se kaput od žene i kćerkica od prijatelja.Za kraj još jednog lijepog dana, malo i zajedno sa suprugom, obilazak Adventa u Varaždinu:
View attachment 43755
Prava atrakcija je ovaj najnoviji "kotač", mijenja boje kao kameleon (čitao sam ovih dana da več nekima smeta, ali ne smeta im isti takav dok idu u Toscanu u Italiju, tamo im je super atrakcija, jesmo mi neobičan narod ):
View attachment 43756
Kuhano vino se mora probati, bar za zgrijati dušu i grlo , samo da su malo manje gužve i redovi, i da nisi žedan ožedniš dok stojiš u redu, kao da ga sijele badava:
View attachment 43758
Da, 30-tih, kad je traktor nastal, stvarno nije bilo potrebe za nožnim gasom...Nema potrebe za nožnim, da ima bil bi on u tvornici gore😉
A gda fukas?Isusek, pa to se nesme😳zakaj se mora pucat? Meni je lepše u pol 10 prejti spat, pa se zbudit u pol3 najesti se i opet prejti spat. 🙂