Da, ali oni imaju samo jednu uzdužnu i jednu poprečnu sponu, i to s lijeve straneFerko nebre meti nožnoga gasa, kad ti noga treba da se vupreš v sponu da smiriš volan dok počne cukat 🤣🤣🤣
Al inače nožni gas je zakon, kod mene ga čak i Hanomag i Kramer imaju, pa su iz 50tih godina
Šteta kaj nema više Puknutog na forumu da čujem kaj bi ti on rekel na ovu izjavu.Na 533 i nema koristi od nožnog gasa, jer kad dodaš gas, odeš se posrati i kad se vrneš, već ga je digel...
Ali 539 i veći su ipak nekaj drugo
Ček malo! Zašto treba pratiti prednji kotač kud i kak ide?Tu mora biti staklo ak se raketa koristi za sjetvu. Jer se tu prati prvi kotač dal ide po markeru il po tragu. Tak da u cijelosti se nebre zvadit 😎
Ovo se jednako posluša u Podravini i Zagorju 👍👌🍻🍺😉
Kaj nije da onda cukne reduktor kad to radiš jer se zupčanici u getribi i dalje vrte ili je to slučaj samo pri meni ?Dok krecem, stavim reduktor u neutral, denem u prvu, vratim reduktor i gas.
Dalje saltam bez ikakvog medugasa, ali uvijek sa duplim kvacilom, to sam skuzil da se onda salta bez krcanja.
Kak duži? Sad bumo prije spat ili ili se prije budili, ne kužim?Što smo radili danas?
Pripremam se za svečani doček Zime, danas oko 17 sati! Konačno budu dani duži!
Jedino mi nije jasno zašto na današnji dan ne čekamo novo leto!