• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Znam lika koji more i snijeg riješiti. Samo mu velite gde i koliko… 🤭

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Dobronamjerna informacija:

Večeras sam ponovo na WhatsApp primio zahtjev za pokušaj kupovanja robe u oglasu. Prvo mi je u oko pao malo neobičan tekst, smrdilo mi je na loš gugl-prevoditelj, ili slično.
Dao sam si truda i istražio te brojeve, iako se pošiljatelji poruka prikazuju da su iz Osijeka, iz Makarske i Hvara, dva su iz Ukrajine, a jedan je došao iz Bosne i Hercegovine.

Pazite se i ne nasjedajte takvima, svi oni odmah traže pune osobne podatke i broj računa u banci.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo moji forumasi,evo malo prije stigao kuci.Sezona lova gotova do marta ne delamo(gradjevina),na putu kuci zastao u Sloveniji kod novog prijatelja sa FB-uka.Donio sam darove i nekaj € za naseg zajednickog prijatelja koji zivi sam poput pustinjaka.
No on je zavrijedio vise od toga,posto se zrtvuje za druge ljude te je mnogima pomogao da ne klone duhom.
Popilo se par rakijica,vilijamka odlicna,kupuje ju u HR negdje blizu Ladanja na L prezime(ja zaboravio),ni sljiva izbosne nije losa.Druzili se neka dva sata,onako fino mi lego covjek ktomu mojih godina a kodnjega i popio zdravu vodu,Naime ima onaj uredjaj za tretman vode al jeebiga skupo to nekih 3000€,sada vidicemo kad dodje skvo izdruge smjene jel sta valja to cudo.🤫
Vozio kuci kroz Zavrc po prvi puta,Babinec,Cestica,Sracinec... duga neka sela nikako ih proc,kuci pala pastrva brez Hotele nesto mi cudno u stomaku od rakije.:unsure:

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Dobra vecer. Danas malo radil kod kuce. Izradil dva vinkla, nosaca za daske, za montazu na stijeno...

Prilozi

• IMG_20211221_195521.jpg
    IMG_20211221_195521.jpg
    47.5 KB · Pregleda: 20

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
E to mi je zelja zivota,ona ruta od Pariza grada ljubavi do Vladivostoka,nebrem se zmisliti kak se veli.
No opet me muci,nemam dosta Hotele za to putovanje a ak prejdem na Vodku nebu dobro zvrsilo.:LOL:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh