• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Bili smo danas i u goricama, išli smo si (ja i supruga) po vino za nastupajuče blagdane. Čitao sam ovih dana, na ovom našem forumu, da neki bolje od mene upučeni kolege najavljuju "za Božić i Novo leto" i do jedan metar visine friškoga snijega, pa sam brže bolje nagovorio suprugu - daj hodi, idemo po vino, dok nam taj snijeg ne zatrpa pute, klijet, gorice, na kraju budemo ostali doma "za blagdane" bez vina i žedni ;):hahah:.

Ovo je naš današnji pokušaj izrade jedne pred blagdanske "gorične" instalacije, ono mala "štih proba":
IMG_20211222_115946.jpg
Za dobre pripreme, za blagdansko ukrašavanje, valjda nikad nije suviše rano ;).

I više ne vrijedi ona stara popevka / pjesma:
"sve kaj je mlajše vu gorice, a kosti starše vu toplice".
Promijenio se jako "aranžman te pjesme", a i angažman - jer samo starši znaju put vu gorice 🥂.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja neznam jel se bi smijal ili plakal iskeno, danas žena bila na ostavinskoj raspravi po baki koja joj umrla prije mjesec dana.
Znači bila ona, seka joj i teta, ljepo smo se dogovorili da nama niš neteba jer kaj bumo stim, ni ovo svoje ne stignemo delat. I nek se odrekne u korist tete i seke, ali danas došlo do promjene, teta i seka se odrekle u ženinu korist, žena me zove kaj da napravi, ja joj velim nemoj niš uzimat jer nam stvarno netreba.Sve nam je to daleko, kaj bumo stim nema svrhe. Do šume imam 2 vure dobre vožnje u jednom smjeru, do njiva, tranika malo manje. Živa muka i robija čista meni je to.
Da bi došla doma i veli da je naslijedila šumu veliku i 2 tranika, mislim si oj živote robijo, pa čemu to? Ko bu to delal? Sve na moja leđa spada, kao one se odrekle toga jer mi imamo traktor pa nama treba.
I sad je to na ženu, tj naše.
Ovo kaj imamo pol toga ne delamo, i sad još i ovo novo.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
...
"sve kaj je mlajše vu gorice, a kosti starše vu toplice".
Davno ju nisam čul... valja zato:
..Promijenio se jako "aranžman te pjesme", a i angažman - jer samo starši znaju put vu gorice 🥂.

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Ja neznam jel se bi smijal ili plakal iskeno, danas žena bila na ostavinskoj raspravi po baki koja joj umrla prije mjesec dana.
Znači bila ona, seka joj i teta, ljepo smo se dogovorili da nama niš neteba jer kaj bumo stim, ni ovo svoje ne stignemo delat. I nek se odrekne u korist tete i seke, ali danas došlo do promjene, teta i seka se odrekle u ženinu korist, žena me zove kaj da napravi, ja joj velim nemoj niš uzimat jer nam stvarno netreba.Sve nam je to daleko, kaj bumo stim nema svrhe. Do šume imam 2 vure dobre vožnje u jednom smjeru, do njiva, tranika malo manje. Živa muka i robija čista meni je to.
Da bi došla doma i veli da je naslijedila šumu veliku i 2 tranika, mislim si oj živote robijo, pa čemu to? Ko bu to delal? Sve na moja leđa spada, kao one se odrekle toga jer mi imamo traktor pa nama treba.
A gle, netko naslijedi zemlju, šumu, biznis, visoki krvni tlak ili ne daj Bože šečernu bolest..... Sve si nasljedil ono oko čega se mora još više delati i rmbati......

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Njuškalo, sigurno je sigurno 😉

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma nemrem ja nekaj prodat ak sam dobil to, nisam takav.
Ili da sam kupil onda da.
Ali baš kak veli Hotela pičkin dim je to za raketu, al prijatelj hrva veli stvarno stanje.
Mora se delat i ribati, i sve ja jer nema niko drugi. Sad šume imam za 500 godina a meni je potrebno 5x5metri svega šume da imam kaj za zrušit za meso sušiti.
Al sad je nova muka na vidiku, ovak niš ne stigem a kamoli sad još ovo, žena isto veli morala sam zeti, pa nisi morala nego ti nisi znala kaj napravit kad one nisu htele.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Vidiš kako žena brine za tebe, da ne budeš gladan, evo, ti si osigurao sebe i buduće naraštaje.

Posljednje uređivanje:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,719
Ma nemrem ja nekaj prodat ak sam dobil to, nisam takav.
Ili da sam kupil onda da.
Ali baš kak veli Hotela pičkin dim je to za raketu, al prijatelj hrva veli stvarno stanje.
Mora se delat i ribati, i sve ja jer nema niko drugi. Sad šume imam za 500 godina a meni je potrebno 5x5metri svega šume da imam kaj za zrušit za meso sušiti.
Al sad je nova muka na vidiku, ovak niš ne stigem a kamoli sad još ovo, žena isto veli morala sam zeti, pa nisi morala nego ti nisi znala kaj napravit kad one nisu htele.
Ve više nema zajebancije, samo Stihl dolazi u obzir. Zovi Muhu i dogovaraj pilu, a ovu svoju u oglasnik.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Dragi moji forumasi,djedovina se ne prodaje jer cete se kasnije pokajati.
Lani nakon smrti punice zena naslijedila i jednu sjenokosu zajedno sa bratom,on je htel prodat no to da ode iz familije nismo dozvolili i fino ga isplatili.Na proljece ove godine posadili 500 sadnica,bagrema,jasena i johe,neko ce nam valjda jednom biti zahvalan,ako niko drugi onda majka priroda. 👨‍🌾

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ve više nema zajebancije, samo Stihl dolazi u obzir. Zovi Muhu i dogovaraj pilu, a ovu svoju u oglasnik.
Štil nebi da mi neko zabadabo daje, a de si koga videl da dela profi šumu sa štilom? Nema toga, rađe sa sekirom rušim nek sa štilom, kak je krenulo sad bum još jednu moral novu nababiti 🤣🍺🍻
A ni prodal nebi za neznam kakve novce.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh