• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Ma nije meni do spavanja,jednom se zivi,trenutno previse ljudi spava dubokim snom.Meni je do lumpovanja,znas onu Kalemberovu...evo noci,evo ludila.Gda dojdes vmoja leta bus isto tak razmisljal a ktome cajti nekak se brze prehajaju. :ppozdrav:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Dolaze neka druga vremena,nebuju vise ljudi delal po cijeli dan a i vise vremena bju spali,skupa skokicama.Kapitalisti i robovlasnici polako pakuju kofere,mnogo ljudi je sretnije i osjecaju ugodne vibracije mada jos ne shvacaju.
No dobro da ne zagadjujem previse temu,izvinjavam se.
Ovaj tjedan jos imam u planu zabiti 9m cijevi za vlastitu vodu i u cetrtek u sumu prije velikog snijega. 👨‍🌾

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Pa toje i smisao zivota,sve raditi i zivjeti kroz igru.
No sada se povlacim u druge vode,na FB mi ona ratnica Valentina Shevchenko opet dosadjuje s objavama a nemre skuzit da neje moj tip,em nema cecke em nema rit a ja sam ne transtvetitt.(sem dobro napisal,nekak mi te srednji rod nelezi) :ppozdrav:

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
Dolaze neka druga vremena,nebuju vise ljudi delal po cijeli dan a i vise vremena bju spali,skupa skokicama.Kapitalisti i robovlasnici polako pakuju kofere,mnogo ljudi je sretnije i osjecaju ugodne vibracije mada jos ne shvacaju.
No dobro da ne zagadjujem previse temu,izvinjavam se.
Ovaj tjedan jos imam u planu zabiti 9m cijevi za vlastitu vodu i u cetrtek u sumu prije velikog snijega. 👨‍🌾
Pa nemoj odjedanput zabiti cijelu cev, ostavi svaki dan za pola metra.
V Prelogu je voda na 2 metra, čemu nabitat na 9.
6 je sasvim dosta

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Dobra vecer. Danas malo radil kod kuce. Izradil dva vinkla, nosaca za daske, za montazu na stijeno...
Pridni si. (y)
Tak si napravil da ti vinkli ujedno štite krajeve daski ili buju na zidu okrenuti kontra nek na sliki? Ja obično postavljam takve nosače na 1/4 duljine police kaj bolje iskoristim nosivost daske.

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Pridni si. (y)
Tak si napravil da ti vinkli ujedno štite krajeve daski ili buju na zidu okrenuti kontra nek na sliki? Ja obično postavljam takve nosače na 1/4 duljine police kaj bolje iskoristim nosivost daske.
Hvala. Pa ja, na 1/4 duljine ce se montirati... 😉

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Pa nemoj odjedanput zabiti cijelu cev, ostavi svaki dan za pola metra.
V Prelogu je voda na 2 metra, čemu nabitat na 9.
6 je sasvim dosta
Kum veli bolje 9 on je instalater,dobro da ne pitam onog drugog kuma,taj bi me najebo za 12 m.Upravo danas zarezao i zavario spicu,poceo busenje s 6mm no vuce me nesto,moracu sad na kavu kod kolege v krcmu,morem i po kmici busiti a zutra zabijanje cijevi. 🙃

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh