Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Imaš u vlaku sve😉sjedenš i spavaš ko beba. 🤭
Pa nemoj odjedanput zabiti cijelu cev, ostavi svaki dan za pola metra.Dolaze neka druga vremena,nebuju vise ljudi delal po cijeli dan a i vise vremena bju spali,skupa skokicama.Kapitalisti i robovlasnici polako pakuju kofere,mnogo ljudi je sretnije i osjecaju ugodne vibracije mada jos ne shvacaju.
No dobro da ne zagadjujem previse temu,izvinjavam se.
Ovaj tjedan jos imam u planu zabiti 9m cijevi za vlastitu vodu i u cetrtek u sumu prije velikog snijega. 👨🌾
Pridni si.Dobra vecer. Danas malo radil kod kuce. Izradil dva vinkla, nosaca za daske, za montazu na stijeno...
Hvala. Pa ja, na 1/4 duljine ce se montirati... 😉Pridni si.
Tak si napravil da ti vinkli ujedno štite krajeve daski ili buju na zidu okrenuti kontra nek na sliki? Ja obično postavljam takve nosače na 1/4 duljine police kaj bolje iskoristim nosivost daske.
Sve 5, samo u tom vlaku je i Hercule Poirot imal posla....Imaš u vlaku sve😉sjedenš i spavaš ko beba. 🤭
Kum veli bolje 9 on je instalater,dobro da ne pitam onog drugog kuma,taj bi me najebo za 12 m.Upravo danas zarezao i zavario spicu,poceo busenje s 6mm no vuce me nesto,moracu sad na kavu kod kolege v krcmu,morem i po kmici busiti a zutra zabijanje cijevi. 🙃Pa nemoj odjedanput zabiti cijelu cev, ostavi svaki dan za pola metra.
V Prelogu je voda na 2 metra, čemu nabitat na 9.
6 je sasvim dosta