• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ja neznam jel se bi smijal ili plakal iskeno, danas žena bila na ostavinskoj raspravi po baki koja joj umrla prije mjesec dana.
Znači bila ona, seka joj i teta, ljepo smo se dogovorili da nama niš neteba jer kaj bumo stim, ni ovo svoje ne stignemo delat. I nek se odrekne u korist tete i seke, ali danas došlo do promjene, teta i seka se odrekle u ženinu korist, žena me zove kaj da napravi, ja joj velim nemoj niš uzimat jer nam stvarno netreba.Sve nam je to daleko, kaj bumo stim nema svrhe. Do šume imam 2 vure dobre vožnje u jednom smjeru, do njiva, tranika malo manje. Živa muka i robija čista meni je to.
Da bi došla doma i veli da je naslijedila šumu veliku i 2 tranika, mislim si oj živote robijo, pa čemu to? Ko bu to delal? Sve na moja leđa spada, kao one se odrekle toga jer mi imamo traktor pa nama treba.
I sad je to na ženu, tj naše.
Ovo kaj imamo pol toga ne delamo, i sad još i ovo novo.
Sve izgleda da buš moral dat otkaz u firmi i početi se još ozbiljnije bavit poljoprivredom. Da vidiš uživancije 300-400 sati godišnje na raketi. Taj zvuk, ta snaga… Pa ta šuma kaj si dobil. Lova do krova… ;)🤭

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Viš da je punica bila dalekovidna...štela je prodati raketu, a ti nisi dal...
Eto ti ga sad...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Evo me napokon doma i pred računalom, sad više nisam radi ovog foruma stalno na mobitelu ;) baš kao današnji klinci (švercam se kroz dan po onoj stari ljudi i mala deca :hahah: jedino su mi tipke stalno premale).

OK red je da se malo i uozbiljim.

Odradili smo naš "pred božićni ritual", obišli smo pred večer naše najdraže, dostavili smo im malo našeg domačeg vina i ostale sitnice. To je bio i osnovni razlog posjeta goricama u toku dana. (Sutra mi supruga opet radi 12 sati cijeli dan, a bez nje mi se samome ne da u tu "turneju".)
Naravno da smo ih i pozvali na tradicionalni ručak kod nas na Božić (tradiciju "silom prilika" preskočili unazad dva Božića, jednom zbog poštivanja korona preporuka, a drugi put je supruga bila cijeli dan na poslu...).

Na našu zajedničku žalost, od sinoč znamo, da s nama ove godine, silom prilika, ne budu sin i snaha. Jučer na večer nam se sin javio iz ZG s informacijom da je pozitivan na koronu i da ima simptome. Snaha je imala koronu još u prvom valu, on se nekoliko puta testirao, ali nije imao - što je svima nama bilo i više nego neobično, ali tako je bilo. Sad ima on, a snaha je za sada izgleda OK i bez simptoma. No svi mi vjerujemo da je on "dovoljno jak" da sve to sada izgura "bez ozbiljnih posljedica". Opet nam bude jedan drugačiji Božić :(.

Da Vas više ne maltretiram osobnim detaljima, za kraj da Vam pokažem kako izgleda "bunker vozila jednog sijedog djeda" taman prije početka turneje oko najmilijih. Ima tu različitih "kuglica" i "ukrasa", ali svaki od njih ima svoje osnove i svoju posebnu priču, a barem nešto od toga mora ostati i naša mala tajna ;)

IMG_20211222_123455.jpg
:)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
View attachment 43872
Husqvarna 142 😄 pise na njoj assembled in USA
Ja imam veći obuhvatni na poslu 😉
IMG_20211222_205754_1.jpg IMG_20211222_205726.jpg

Evo me napokon doma i pred računalom, sad više nisam radi ovog foruma stalno na mobitelu ;) baš kao današnji klinci (švercam se kroz dan po onoj stari ljudi i mala deca :hahah: jedino su mi tipke stalno premale).

OK red je da se malo i uozbiljim.

Odradili smo naš "pred božićni ritual", obišli smo pred večer naše najdraže, dostavili smo im malo našeg domačeg vina i ostale sitnice. To je bio i osnovni razlog posjeta goricama u toku dana. (Sutra mi supruga opet radi 12 sati cijeli dan, a bez nje mi se samome ne da u tu "turneju".)
Naravno da smo ih i pozvali na tradicionalni ručak kod nas na Božić (tradiciju "silom prilika" preskočili unazad dva Božića, jednom zbog poštivanja korona preporuka, a drugi put je supruga bila cijeli dan na poslu...).

Na našu zajedničku žalost, od sinoč znamo, da s nama ove godine, silom prilika, ne budu sin i snaha. Jučer na večer nam se sin javio iz ZG s informacijom da je pozitivan na koronu i da ima simptome. Snaha je imala koronu još u prvom valu, on se nekoliko puta testirao, ali nije imao - što je svima nama bilo i više nego neobično, ali tako je bilo. Sad ima on, a snaha je za sada izgleda OK i bez simptoma. No svi mi vjerujemo da je on "dovoljno jak" da sve to sada izgura "bez ozbiljnih posljedica". Opet nam bude jedan drugačiji Božić :(.

Da Vas više ne maltretiram osobnim detaljima, za kraj da Vam pokažem kako izgleda "bunker vozila jednog sijedog djeda" taman prije početka turneje oko najmilijih. Ima tu različitih "kuglica" i "ukrasa", ali svaki od njih ima svoje osnove i svoju posebnu priču, a barem nešto od toga mora ostati i naša mala tajna ;)

View attachment 43890
:)
Ja bi onu inoxicu,ali punu ;)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Tko ima veči od Vas dva :hahah: :ppozdrav::LOL::ROFLMAO:. Idem ja tražiti svoje slike, možda nađem koju iz naše alatnice na poslu :hahah::ppozdrav:. Samo se šalim oprostite i bez uvrede.

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Hahahah ima kod nas do 1200 ,ali je kutija 2,5 kvadrata pa je na drugom sigurnom mjestu. 😂 😂
@mtd001 jesi i ti tokar ?

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
životinje rijetko kad krepaju prirodnom smrću, ove da, i sad je to neuredu...hmmm...
a kad kravu kresneš baltom, e to je za korist...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Stupna dizalica? Ili?
Čini se da će to biti i za tatu, a ne samo za sina 👍👍
Je stupna, ja bum pripomogel kolko budu mi dali da se mješam ;)

Znači ide nova radiona :giggle: (y)
Ako bude zdravlja i penez nekad bude i to ;)

Usput kad te imam tu. One dijelove kaj sam ti obečal sam pronašel i čekaju te.
Samo me podsjeti da su u koferu

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo moji forumasi,evo nista od zabijanja moje cijevi,jeebiga termini, predpraznicko raspolozenje,bio kod popa i moro ga prosit da mi rakije natoci nisu ni popovi sto su bili.:unsure:Zakrdasio poslije kod kume i kuci stigo za rucak,kasnije nisam imo i da san htio niko da mi pomogne podici cijev,iskopo samo rupu 1m sonim svrdlom za zemlju da nebi slucajno smrzlo.
Pospremio alat i odlozeno sve za ponedjeljak ako padne snijeg moce se to uradit. 🙃

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Ugodna večer za izmjenu ulja na Indosu i taman kad si mislim da nece bit problema, čep prilikom vračanja nazad odluči past u kupku sa starim uljem i sad se ti igraj ronioca dok ga uloviš 😠😠😡
20211223_171416.jpg
Kako god pritisak je prisutan, tak da Indos može dalje u nove radne pobjede 😎
20211223_174551.jpg

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh