NikolaT55
Iskusan lik
- Tu od
- 17 Velj 2020
- Poruka
- 1,998
Pa ima još mjesta u VITRINI?Kak je krenulo sad bum još jednu moral novu nabaviti.
A ni prodal nebi za neznam kakve novce.
Pa ima još mjesta u VITRINI?Kak je krenulo sad bum još jednu moral novu nabaviti.
A ni prodal nebi za neznam kakve novce.
Sve izgleda da buš moral dat otkaz u firmi i početi se još ozbiljnije bavit poljoprivredom. Da vidiš uživancije 300-400 sati godišnje na raketi. Taj zvuk, ta snaga… Pa ta šuma kaj si dobil. Lova do krova… 🤭Ja neznam jel se bi smijal ili plakal iskeno, danas žena bila na ostavinskoj raspravi po baki koja joj umrla prije mjesec dana.
Znači bila ona, seka joj i teta, ljepo smo se dogovorili da nama niš neteba jer kaj bumo stim, ni ovo svoje ne stignemo delat. I nek se odrekne u korist tete i seke, ali danas došlo do promjene, teta i seka se odrekle u ženinu korist, žena me zove kaj da napravi, ja joj velim nemoj niš uzimat jer nam stvarno netreba.Sve nam je to daleko, kaj bumo stim nema svrhe. Do šume imam 2 vure dobre vožnje u jednom smjeru, do njiva, tranika malo manje. Živa muka i robija čista meni je to.
Da bi došla doma i veli da je naslijedila šumu veliku i 2 tranika, mislim si oj živote robijo, pa čemu to? Ko bu to delal? Sve na moja leđa spada, kao one se odrekle toga jer mi imamo traktor pa nama treba.
I sad je to na ženu, tj naše.
Ovo kaj imamo pol toga ne delamo, i sad još i ovo novo.
Ja imam veći obuhvatni na poslu 😉View attachment 43872
Husqvarna 142 😄 pise na njoj assembled in USA
Ja bi onu inoxicu,ali punuEvo me napokon doma i pred računalom, sad više nisam radi ovog foruma stalno na mobitelu baš kao današnji klinci (švercam se kroz dan po onoj stari ljudi i mala deca jedino su mi tipke stalno premale).
OK red je da se malo i uozbiljim.
Odradili smo naš "pred božićni ritual", obišli smo pred večer naše najdraže, dostavili smo im malo našeg domačeg vina i ostale sitnice. To je bio i osnovni razlog posjeta goricama u toku dana. (Sutra mi supruga opet radi 12 sati cijeli dan, a bez nje mi se samome ne da u tu "turneju".)
Naravno da smo ih i pozvali na tradicionalni ručak kod nas na Božić (tradiciju "silom prilika" preskočili unazad dva Božića, jednom zbog poštivanja korona preporuka, a drugi put je supruga bila cijeli dan na poslu...).
Na našu zajedničku žalost, od sinoč znamo, da s nama ove godine, silom prilika, ne budu sin i snaha. Jučer na večer nam se sin javio iz ZG s informacijom da je pozitivan na koronu i da ima simptome. Snaha je imala koronu još u prvom valu, on se nekoliko puta testirao, ali nije imao - što je svima nama bilo i više nego neobično, ali tako je bilo. Sad ima on, a snaha je za sada izgleda OK i bez simptoma. No svi mi vjerujemo da je on "dovoljno jak" da sve to sada izgura "bez ozbiljnih posljedica". Opet nam bude jedan drugačiji Božić .
Da Vas više ne maltretiram osobnim detaljima, za kraj da Vam pokažem kako izgleda "bunker vozila jednog sijedog djeda" taman prije početka turneje oko najmilijih. Ima tu različitih "kuglica" i "ukrasa", ali svaki od njih ima svoje osnove i svoju posebnu priču, a barem nešto od toga mora ostati i naša mala tajna
View attachment 43890
Da si moj zet dobio bi ju više put napunjenu 🥂Ja bi onu inoxicu,ali punu
Nisam,ja ti radim u alatnici,skladištu
E jbgaDa si moj zet dobio bi ju više put napunjenu 🥂
Je stupna, ja bum pripomogel kolko budu mi dali da se mješamStupna dizalica? Ili?
Čini se da će to biti i za tatu, a ne samo za sina 👍👍
Ako bude zdravlja i penez nekad bude i toZnači ide nova radiona