Neznam zašto kovač ima kliješte,a za pranje ovakovih ruku probajte malo novog ulja u šaku i dobro trljati po rukama i biće ko nove isprobanoUgodna večer za izmjenu ulja na Indosu i taman kad si mislim da nece bit problema, čep prilikom vračanja nazad odluči past u kupku sa starim uljem i sad se ti igraj ronioca dok ga uloviš 😠😠😡
View attachment 43919
Kako god pritisak je prisutan, tak da Indos može dalje u nove radne pobjede 😎
View attachment 43920
Tip Indosa je ovaj, možda je nekome kad ga vidi pola 12, ali meni je to stroj izuzetno zahvalan i makar je mali, izuzetno jak i sposoban čak i po zemlji ako je suho 😁A koji je to tip Indosa? Živio sam za njih i od njih godinama.
Pogotovo oko noktiju, to oprati je nemoguće bez šivatice 😂Poznata mi ova boja kože 🤣🤣
Kolko god opereš, uvijek ostane nešto i za kruh 😅
Dok bi kovač to napipal sa kliještima nestalo bi vode doma u bojleru 🤣Neznam zašto kovač ima kliješte,a za pranje ovakovih ruku probajte malo novog ulja u šaku i dobro trljati po rukama i biće ko nove isprobano
A mislil sam da je pitanje bilo koja je oznaka modela tog Indosa, a to fakat ne znam jer je pločica malo nečitljiva, a kak je napisano da imaš puno iskustva s tim viljuškarima mislil sam da bude slika dovoljna 😆Indos tip "ovaj", e jesi mi dao sve informacije 😂.
Dobro koji motor ima, koliko brzina ima getriba?
Vidim samo jedan kotač, nema duple. Znači manja nosivost. Čudan mi je, niski cilindar teleskopa, ima li bočni posmak vilica hidraulikom?
Koliko je star, daj me malo vrati u moju prošlost, s tim podacima. Znam da Indos tvornice više nema, svejedno...
Na njegovim sam "vršnjacima" počeo profesionalno raditi, ja kao mladi električar s tri kolege automehaničara.Sunce mu ljubim ko je to tak složil, nit mjesta za kanister, nit za traktur.
Ovaj je kod mene na poslu, a prije bil u našem posjedu 😅.
View attachment 43929
Podaci s pločice(čitljivi)
Nosivost 1500 kg
Godina 1975
Motor rakovica 60