• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo moji forumasi,evo maloprija stiga kuci,malo se plovilo,Vinograd i mejas,do podneva pijaca,sada iso do kolege po jecam nisan ga vidia sto godina,ugodan razgovor o mladosti i zenskih.Jeebiga kolega kupljenec i ostala banda nisu htjeli pomoci da imamo bijeli Bozic no jos ima sanse.Bice ga priko metar ne za Bozic vec ove zime,ko razmislja taj ce se spremit a ostali...more se pjeni jeebe se meni. 🙃

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Ma nije to to,ovo je ples za kisu,to je pickin dim.Za snijeg se treba potrudit,sjeebali me kontraobavjestajci koji zele sunce i topli zrak iz Afrike,sta cu moram priznat da su jaci,no opet se nadam. 🙃
Dobri su ovi Zagorci....veselo,veselo Zagorci vesele naravi smo mi si. :ppozdrav:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,417
Hotela protiv toga nemremo, da ti nacrtam ili zajebavaš? Nego si nakitil bor, spremil se za polnoćku? Darove zamotal? Skuhal si kaj hotele sa klinčekom i cimetom?
Zvadil puru z škrinje?

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Ovo su amateri glumci,delaju to za lovu ko oni pingvini,lazni pacijenti po bolnicama.Treba usmjeriti misli,energiju,i rijec djelo biva,sve je u nama i snama.Prodavati maglu more svaka budala, ima ih pun kuurac na TV a ovce bleje i slusaju.
Bitte kleine pausse,zadisala mi hotela. :ppozdrav:

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Ovisi o dužini koraka, višlje osobe imaju duži korak, niže kraći i tak.. Izmjeri si jedan korak pa buš znal, ne trebaš biti ing za to

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh