• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo moji forumasi,evo maloprija stiga kuci,malo se plovilo,Vinograd i mejas,do podneva pijaca,sada iso do kolege po jecam nisan ga vidia sto godina,ugodan razgovor o mladosti i zenskih.Jeebiga kolega kupljenec i ostala banda nisu htjeli pomoci da imamo bijeli Bozic no jos ima sanse.Bice ga priko metar ne za Bozic vec ove zime,ko razmislja taj ce se spremit a ostali...more se pjeni jeebe se meni. 🙃

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Ma nije to to,ovo je ples za kisu,to je pickin dim.Za snijeg se treba potrudit,sjeebali me kontraobavjestajci koji zele sunce i topli zrak iz Afrike,sta cu moram priznat da su jaci,no opet se nadam. 🙃
Dobri su ovi Zagorci....veselo,veselo Zagorci vesele naravi smo mi si. :ppozdrav:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Hotela protiv toga nemremo, da ti nacrtam ili zajebavaš? Nego si nakitil bor, spremil se za polnoćku? Darove zamotal? Skuhal si kaj hotele sa klinčekom i cimetom?
Zvadil puru z škrinje?

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Ovo su amateri glumci,delaju to za lovu ko oni pingvini,lazni pacijenti po bolnicama.Treba usmjeriti misli,energiju,i rijec djelo biva,sve je u nama i snama.Prodavati maglu more svaka budala, ima ih pun kuurac na TV a ovce bleje i slusaju.
Bitte kleine pausse,zadisala mi hotela. :ppozdrav:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Jel imamo kakvog inžimjera informatike tu da mi zbroji nekaj ak je moguće? Jučer sam na poslu napravil skoro 37000 koraka, kolko to kilometri cca?

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Ovisi o dužini koraka, višlje osobe imaju duži korak, niže kraći i tak.. Izmjeri si jedan korak pa buš znal, ne trebaš biti ing za to

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh