• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Uljni filter zaustavi prašinu toliko koliko je to moguće, nije svemoguč.
I suhi filter zaustavlja, ali čim se zapuni moraš ga baciti i ugraditi novi, troškovi.
Uljne su filtere dečki, vozači, svako jutro oprali u nafti, izbacili talog s dna posude s uljem, nalijali friško ulje i vozi dalje.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Jel imamo kakvog inžimjera informatike tu da mi zbroji nekaj ak je moguće? Jučer sam na poslu napravil skoro 37000 koraka, kolko to kilometri cca?
Ti ko da si trčao maraton 😂😂😂
Ja imam na Huawei satu brojač koraka pa rijetko prođe dan da projde 20t koraka,rekord mi bio oko 25t

TomGun

Aktivni član
Tu od
24 Svi 2019
Poruka
75
Jel imamo kakvog inžimjera informatike tu da mi zbroji nekaj ak je moguće? Jučer sam na poslu napravil skoro 37000 koraka, kolko to kilometri cca?
23-25 km ako je bilo kretanje uz rad uz česta zaustavljanja, znači svako malo odlazak po alat i rad oko stroja
29-31 km ako je non stop kretanje po pravocrtnoj liniji jer onda i inercija tijela i napetost mišića igra ulogu u dužini koraka

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,721
Ali sutra je novi dan i posel ide dalje. Režem voćnjak i baš mi nije drago gacati po blatu ili snijegu bez obzira na ugođaj. :eek:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo moji forumasi i Helmiti.
Pao snijeg,zabijelili bregovi i dolovi,ozarili se ljudski obrazi,ugrijala ljudska srca.
Zelio sam nam pruziti Bijeli Bozic,zeznuo sam jedan dan,nadam se da se ne ljutite.
Znam i zasto,sam sam takodjer bio malo neodlucan,nekolicina nas takodjer molila za snijeg ali vecina za lijepo vrijeme,nemoze se svima ugoditi.
Ipak smo dobili barem malo ugodjaja,stoga hvala na uslisenim zeljama.Znajte da cemo imati Bijelu Zimu,bit cete upozoreni ali kazem vi imate Slobodnu VOLJU,te ste sami odgovorni za posljedice. :ppozdrav:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh