• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Kaj je da je, baš nas uveseljava. Znate onu staru, I nikom nije ljepše nek je nam ...
Meni da je njegova glava na tjedan dana da na sve brige zaboravim.....
Ja mu se nasmijem ko nikome.... iza nas je tjedan brenera, ko zna kaj je sljedeče 🤭

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja sam uvijek ozbiljan i iskrem🤭
I sve shvaćam ozbiljno ko i svi tu🤭🤭🤭🤭druga je stvar kaj sam ja profi poljoprivrednik, kaj to znači da se nesmem šaliti? 💪🤔😳🤭😉🍺🍻👌👍

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Ja sam uvijek ozbiljan i iskrem🤭
I sve shvaćam ozbiljno ko i svi tu🤭🤭🤭🤭druga je stvar kaj sam ja profi poljoprivrednik, kaj to znači da se nesmem šaliti? 💪🤔😳🤭😉🍺🍻👌👍
Samo pozitiva, tako i treba da bude.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kaj imamo od toga da se sekiramo? Baš niš. Malo je ovak profi poljoprivrednika koji mogu tak pisat, da imam cajta pisal bi i više, al nemam cajta. Če nejde nejde. 🍺🍻🙂👌👍Posel stišče, kokoši čekaju jesti nebuju si same zele sigurno.

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
I nigde nitko ne organizira doček onak privat?

Baš ste za nikaj, ajmo malo živosti, vi ko penzioneri.,..... kod mene se bumo okupili s jednom obitelji (dobri susjedi) pa da se malo pozabavimo, pokartamo Belu, možda za peneze ili na skidanje ak bu suseda kartala, a moja bila mrtva pijana :) , malo vatrometa, pojedemo si kaj bu nam slabo, malo se obločemo, lupamo gluposti i tak...

E da, svi smo cijepljeni, pelcovani itd. i nosimo želenciju kak pesi :)

Posljednje uređivanje:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh