ZGseljak
Iskusan lik
- Tu od
- 21 Srp 2018
- Poruka
- 2,913
Plus ti je to kaj imaš posel, plaću, imal buš penziju, a minus to kaj je hladno, mokro i neznaš kaj je koja žica
Plus ti je to kaj imaš posel, plaću, imal buš penziju, a minus to kaj je hladno, mokro i neznaš kaj je koja žica
Ma znam, al glumim da neznam, tj tražim plus i minus i minus i plus 😳😳Plus ti je to kaj imaš posel, plaću, imal buš penziju, a minus to kaj je hladno, mokro i neznaš kaj je koja žica
Jel tebe susjedi hrane? Ne.
Ako ti se nešta radi, ne zamaraj se sa susjedima, samo im odgovori......
Sve ja to znam, ali problem je na selu takav da svi drugi vode tuđe brige a najmanje svoje, susedi su uvjek tu i drže sve na oku, koj je kad došel doma, skim je došel, koga voziš, koju susedu, nedaj Bog da u Nedjelju zapalim traktor, valjda bi na meši završil u crkvi, gledaju kam se ide kaj se dela, pa kaj sad po svetku, pa sad je blato. Kaj vozim sa traktorom, od kud vozim, sve se nadzire.U čemu je problem ako sada ideš rušit drva? Sad i je vrijeme za to.
Dok te to brine, znači da i ti vodiš tuđu brigu.Sve ja to znam, ali problem je na selu takav da svi drugi vode tuđe brige a najmanje svoje,