• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Plus ti je to kaj imaš posel, plaću, imal buš penziju, a minus to kaj je hladno, mokro i neznaš kaj je koja žica
Ma znam, al glumim da neznam, tj tražim plus i minus i minus i plus 😳😳
Kuršljus cela kompozicija😳😳😳

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Problem je da dok susjedi slave Božić nije ispravno rušiti i voziti, ili piliti drva na dvorištu, betonirati itd. Neka društvena pravila su uhodana stoljećima.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Jel tebe susjedi hrane? Ne.
Ako ti se nešta radi, ne zamaraj se sa susjedima, samo im odgovori......

U čemu je problem ako sada ideš rušit drva? Sad i je vrijeme za to.
Sve ja to znam, ali problem je na selu takav da svi drugi vode tuđe brige a najmanje svoje, susedi su uvjek tu i drže sve na oku, koj je kad došel doma, skim je došel, koga voziš, koju susedu, nedaj Bog da u Nedjelju zapalim traktor, valjda bi na meši završil u crkvi, gledaju kam se ide kaj se dela, pa kaj sad po svetku, pa sad je blato. Kaj vozim sa traktorom, od kud vozim, sve se nadzire.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,806
Naravno da nećeš za Božić ili neki drugi blagdan radit, ne radim ni ja. Dani iza Štefanja su normalni radni dani, tako da ne vidim neki problem.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,913
Sve ja to znam, ali problem je na selu takav da svi drugi vode tuđe brige a najmanje svoje,
Dok te to brine, znači da i ti vodiš tuđu brigu.
Nekakve osnove ponašanja treba poštovati, gledam da polja kaj su mi uz kuće ne radim kasno navečer s traktorom, ne pilim drva u nedelju jer i ja odmaram, gume počistim od blata kad izlazim na cestu.....
Za sve ostalo ja samo pozdravim mahanjem ruke

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa ne vodim ja tuđu brigu, nek čujem po selu kaj ja delam a da ja to ni neznam🙂
Onda moram pazit jer je tak kak je, da idem kam sa traktorom ponoći neznam kaj bi bilo, ili da pilim drva u nedjelju, ili da idem u šumu. Selo je selo

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh