• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Hotela drugi put si vekericu dobro naštelaj, sad ti bumo oprostili, ali drugi put pazi kaj delaš, nama svima fali snijega a ti nas zajebavaš jer si prespal i nisi išel plesati za snijeg 🙂🍺❄️⛄

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Za tam kam bi štel iti, treba crna potvrda...pa onda ne idem.
Bumo doma napravili tulum mimo "kontrole" ;) :hahah:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Nema boljega dočeka nek u trosjedu, ja upalim lokalni radio Stubicu, i to je to u boravku zauzimam položaj do jutra, onda malo žena gunđa kak sam oblečen zaspal, i tak 🙂a i da se more kam na doček ja se držim običaja i nejdem nikam iz trosjeda 🙂
@MUHA cajta bu ak nebum zaspal🙂

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Usput naletio na ovaj starinski proizvod, kod nas je do prije par godina bio još uvijek aktualan. Večina će znati o čemu se radi.

Prilozi

• IMG_20211228_205602.jpg
    IMG_20211228_205602.jpg
    65.4 KB · Pregleda: 38

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
Ja idem na Babin kuk.

Usput naletio na ovaj starinski proizvod, kod nas je do prije par godina bio još uvijek aktualan. Večina će znati o čemu se radi.
Ja ga imal doma na tavanu al ga dal bratiču jer njemu puno ne treba

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh