• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Na žalost i kod nas je puno ljudi odustalo, tu i tamo se nađe da netko ima još doma kravicu, ovce itd, no svake godine sve manje. Stariji više ne mogu, a mladi nemaju volje. Svi bježe glavom bez obzira.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Tak je to zagreb je bil mali pak se pocel siriti i normalno s deruraliziranjem obliznih mjesta je sam rasel… tak je deruralizirano
Kolega lovro98 ovime ne pišem ništa osobno tebi, nego sam ja danas sasvim slučajno bio u jednom dijelu kako si ga ti simpatično nazvao deruraliziranog "Zagreba".
(Moje su gorice u Londonu, ako su te neke adrese u Zagrebu o_O :unsure::eek:)

Odnio me danas vrag tamo, a na temelju dogovora radi kupnje neke robe iz oglasa preko Njuškala. Prodavatelj, jer ne želim ga osloviti s "gospodin", je ispao neprimjereno nekorektan. Sve smo se dogovorili na temelju slika i teksta u oglasu, još prije Božića, cijenu mu nisam ni dirao... Danas je bio dogovoreni dan da ja i supruga "jednim prolazom" obiđemo baku u bolnici, pa da kupimo i preuzmemo "tu dogovorenu robu" (nekakvih 3 kom rezervnih dijelova, za moj hoby), te da posjetimo našeg korona bolesnika u ZG i dostavimo im malo naših "seljačkih namirnica".
Teško je shvatiti i prihvatiti, kako neki ljudi niti malo ne prezaju od toga da zahebu druge i nije ih pritom sram, niti malo. Jedno piše i pokazuje na slikama a drugo stavi ispred mene...
Od dogovorene današnje kupo-prodaje nije ispalo ništa, prodavač mi je danas pokazao i ponudio "muda pod bubrege" i uvjeren je da su svi ostali ljudi oko njega samo naivne, neznalice i budale.
Sam se je vračao 3-4 puta u svoju garažu, skladište, radionu, u grčevitom nastojanju da če mi demonstrirati na djelu kako je sve prema opisu iz oglasa i ispravno radi, a nije se pokazalo ama baš ništa od toga, apsolutna nula. Nisam kod njega potrošio niti Lipe.
Ja na žalost, ili na sreću, imam dovoljno životnog iskustva pa i takve promašene kupovine imam ukalkulirane u svojem malom i velikom mozgu. Imam zato kombinirana "takva" kružna putovanja, da barem nešto korisno obavim, da sam sebe poslije ne lupam čekičem po glavi - zato što sam ispao nasamaren.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas kad imam malo cajta žena me pošalje u šoping, odi tu i tu i tu, popis dobil i kad sve kupil zdrobil par soma kuna, bolje da sam ostal na poslu do 3delat nego bil u 9 gotov sposlom, pa u šoping🤭a nebu me više dobila na taj štos.
Ali i danas došlo črno na belo kaj smo šume malo dobili i 2 tranika, piše na paperu 18260m2 šuma.
Dobro da imam novu pilu, ak bu trebalo moral bum ju zvetrine zvadit i da je spremna na tak dalek put, ipak 2 vure vožnje u jednom smjeru🚜🚜🚜🚀🚀

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Računamo, mjerimo, kemijamo, igramo se s kompresionim prostorom i oblicima....
Najslađe su mi ovakve glave na kojima imamo umetke.
Takva i ide gore.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Danas kad imam malo cajta žena me pošalje u šoping, odi tu i tu i tu, popis dobil i kad sve kupil zdrobil par soma kuna, bolje da sam ostal na poslu do 3delat nego bil u 9 gotov sposlom, pa u šoping🤭a nebu me više dobila na taj štos.
Ali i danas došlo črno na belo kaj smo šume malo dobili i 2 tranika, piše na paperu 18260m2 šuma.
Dobro da imam novu pilu, ak bu trebalo moral bum ju zvetrine zvadit i da je spremna na tak dalek put, ipak 2 vure vožnje u jednom smjeru🚜🚜🚜🚀🚀
Imaš šumu skoro 2 hektara??????????
Oš se ženit čovječe!!!!!!!!!!?
Ja obožavam šumu!
Ja obožavam šetati po šumi!
Niš se ne boj kaj se ženidbe tiče, ima to i dobru stranu - vjerojatno me ne bi imal dugo na grbači - ja, čim se odmaknem dvadeset metara od ruba šume više ne znam di sam, ne znam izaći, vjerojatno bum izašla na austaralijskoj strani. :hahah:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh