• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Vidim ja da je bilo još šetača po Pevexu :ROFLMAO:, nisam jedini danas zahebavao trgovce.

(Moja draga danas radi cijeli dan, 12 satna šihta, dojde doma - taman na večeru.)
Zato sam ja taj koji je počeo od ranoga jutra "sa svojim pripremama namirnica", jer nije svaki dan da se rješavamo Stare godine ;). Za početak sam nasjeckao luka, češnjaka i dodao još "svega po malo" za mariniranje teletine :) koju budem uskoro počeo "laganini" peći:
IMG_20211231_083829.jpg
Iza toga sam se zaputio u Pevex, ali pošto nisam našao kutije za alat "željenih" dimenzija, otišao sam ja i u Bauhaus, ali na žalost niti tamo više ne drže kutije ovih dimenzija:
IMG_20211231_091105.jpg
Po povratku doma, a pošto mi je još malo pre-rano krenuti u kuharske vratolomije, napravio sam "foto seansu" zimskih guma, pa neka si ih sin stavi u oglasnik. Taj auto je nedavno prodao samo s ljetnim gumama, a ove su zimske na felgama i dalje ostale u mojem "spremištu za gume", :), nek si to barem proba dodatno unovčiti, gume i felge su u tip-top stanju...
IMG_20211231_114312.jpg
Uskoro se primam kuhanja, ma mirišala bude cijela kuća i šira okolca ;)🥂🍷🍽️🍾

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,718
Imaš šumu skoro 2 hektara??????????
Oš se ženit čovječe!!!!!!!!!!?
Ja obožavam šumu!
Ja obožavam šetati po šumi!
Niš se ne boj kaj se ženidbe tiče, ima to i dobru stranu - vjerojatno me ne bi imal dugo na grbači - ja, čim se odmaknem dvadeset metara od ruba šume više ne znam di sam, ne znam izaći, vjerojatno bum izašla na austaralijskoj strani. :hahah:
Ovdje mi nekaj ne štima u računici. Ovo bi štimalo da je vlasnik šume ona strana koja zaluta u šumi, drugačije mi nema smisla.;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,787
Od izrade amortizera za sad ništa. Treba tokarija a nemamo koga zaposliti da nam to odradi.
Zato su uzeti zadnji Paioli koje smo imali spremljene za neki drugi projekt.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,787
Meni to treba još ovu godinu, malo smo kasno odlučili završiti tak da..... slia je naterala da se stavi ovo.
Lako se kasnije skine kad bumo trebali i imali spremne selene

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,490
Danas slobodan, dan iskoristio ga za otići u grad i darovati krv.
Dok sam se vratio Bepina završila slatko

Prilozi

• IMG_20211231_113237.jpg
    IMG_20211231_113237.jpg
    63.9 KB · Pregleda: 25
  • IMG_20211231_092236.jpg
    IMG_20211231_092236.jpg
    37.7 KB · Pregleda: 25
  • IMG_20211231_092142.jpg
    IMG_20211231_092142.jpg
    35.7 KB · Pregleda: 25
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Meni to treba još ovu godinu, malo smo kasno odlučili završiti tak da..... slia je naterala da se stavi ovo.
Lako se kasnije skine kad bumo trebali i imali spremne selene
Ak mu sad odneseš do navečer ti bu gotovo sigurno 😉nije to baš tak puno posla da se nebu stiglo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,787
Ti si Kupljenec čudo, meni to treba danas ali imam razumjevanja za ljude koji čitavo leto rade.....
Recimo ti bi se garant toga danas primil i vremena za to našel na staro leto?

Bilo bi ti pametno da danas nekaj delaš jer vele stari ljudi da kak probaviš zadnji dan u godini takva ti je iduča cijela ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja sam na nogama od pol 5hjutro.
Sad još imam završit brenze na viljuškaru i morem hmiru čekat novo leto.
Da nisam prodal tokarski ja ti ak treba u pol noć idem drejat, ja se ne sramim posla i volim delat. 😉

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,718
Ja si sve više nekak mislim da naš dobri prijatel ima u pričuvi slike rastepenih strojeva (raznih vrsta i sorti) i kad ga se pita "kaj delaš" on odmah spiči jednu takvu sliku, ali njega na sliki nema da se vidi kak šarafi. ;) :unsure::giggle:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
(y) Tak se to dela
Delam kak sam se nafčil😉
Ja si sve više nekak mislim da naš dobri prijatel ima u pričuvi slike rastepenih strojeva (raznih vrsta i sorti) i kad ga se pita "kaj delaš" on odmah spiči jednu takvu sliku, ali njega na sliki nema da se vidi kak šarafi. ;) :unsure::giggle:
Da ti se bar riječi pozlate.
Previše sam zmazam da se slikam. 😉

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh