• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Ja imam dva pesa. Manji se trašno boji pucnjave. Njega sam odmah popodne odnesel u podrum. Bogec pamti godinu dana kam se treba skloniti. Pustim ga iz boksa, a on jadan odmah ide pred vrata od garaže kroz koje se ide u podrum i tu čeka da ga pustim. Tu ima svoje mjesto na koje se stisne. I tak svako Novo leto. Svako malo ga moram pogledati kaj mu dam snage da izdrži. Fala dragom Bogu kaj su zabranili pucanje za Božić. Upravo se počelo zahuktavati, kaj da smo v ratu.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Kod mene neprekidno od 3-4 popodne… Ne sječam se kad se tolko pucalo…

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Nema tu pomoći nažalost, nekima je to pucanje zadovoljstvo očito, ja bi im sve to u guzicu nabil. Kaj sve životinjice moraju trpet zbog budala.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Manji je stariji, preko 10 let ima, ali ne znam točno koliko jer sam ga udomil već poodraslog. Tko zna kaj je bogec sve prešel kaj ga je sad tak jako strah. Nisu oni krivi već ljudi koji nemaju srca za njih, na žalost.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Klasični doček u radioni gdje provodim najviše vremena.. Zašto ne dočekat i novu godinu.
Nadajmo se da će biti bolja nego prethodna, da ću oko Kramera uspijet nešto radit, da će poljoprivreda kolko tolko bit ok i najvažnije da bude zdravlja 🙂

Prilozi

• 20211231_192637.jpg
    20211231_192637.jpg
    41.1 KB · Pregleda: 32

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Izgleda da bom moral vužgati varstroja jer je kolega počel gluposti delati..
Donesel je nekvoga vatrometa, a nemamo dosta praznih flaši..
Mada sam protiv toga, al ak njega veseli 💁

Prilozi

• 20211231_231212.jpg
    20211231_231212.jpg
    42.3 KB · Pregleda: 36
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh