• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kakve ko ima želje u novoj? Ja imam samo jednu a to je da mi se vrati osjetilo mirisa, danas je točno godina i 4 dana od kad nemam mirisa,tj njuh.

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Pa baš te i ne razumijem.
Po lijepom si se vremenu, na Novu godinu, zabio u radionu za drepang / tokarilicu?
Pa zasto ne... Niko ne vidi da si u radioni... Nemas problema kao kolega kupljenec...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Pa zasto ne... Niko ne vidi da si u radioni... Nemas problema kao kolega kupljenec...
Meni je to neobično, jer izgleda da razmišljam drugačije. Samo razgovaramo, kratimo si vrijeme...
Nije problem u vidjeti, ili biti viđen, ili skrivanju.
Mnogo ljudi današnji dan koristi za odmor od cjelonočne zabave, veselja, opijenosti, pijanstva i slično. Ili obilaze jedni druge da si čestitaju.
Evo mi smo danas imali zajednički ručak za dio obitelji, po naruđbi je supruga skuhala sarmu za sve (a dio je otišao u čestitare, kod mame mlađeg zeta isto na sarmu). Poslije ručka smo se dalje družili, zabavljali... To je naša tradicija.

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Pa sta je vama... Sarmu sam skuhal jucer. Bio sam na zabavi do 3 ujutro. Nisam pio alkohola. Ustao u 9 i isel cestitat... Onda smo jeli sarmu i otisal sam malo u radionu. Danas na blagdan, visa je cijena jedne vure.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh