• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
U međuvremenu smo nabrzinu zakrpali rupu ..... i sad stvarno doček može početi uz glazbu i veselje.
Ekipa se pomalo skuplja

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Nekak mi poznat cilindar (y)
A ne ne, nije to onaj tvoj.
Ono je 38 kojem niko nije nevinost oduzel. To bi bilo smrtni greh dirati.
Taj cilindar čuvam dok četvorka ne dojde na red i on ide na nju ;)
Još jednom ti hvala kaj si ga sačuval tolike godine i meni ga poklonil 👍

Usput hvala i @Matija_E30 na onom koji čeka probu (y)

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Ma nema na čemu.. Sve dalje sam bolje siguran da je u dobrim rukama završil. Ja ga nisam imal gdje isprobati i jedva čekam da zaživi 🛠️🛠️😎

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja ne kužim koga veseli to pucanje? Pa ko da je ratno stanje, peseku bu srce puklo, nezmam kak da ga utješim. Kome to čini zadovoljstvo nemrem shvatiti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
A kaj bu tek kad polnoč dojde... onda bude rafalno.
Kod nas je podnošljivo

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Ja ne kužim koga veseli to pucanje? Pa ko da je ratno stanje, peseku bu srce puklo, nezmam kak da ga utješim. Kome to čini zadovoljstvo nemrem shvatiti.
Mojem smeta isto, inače je nazalost gluh,ali poznaje detonacije i smetaju mu bljeskovi. Užas, sve bi ove koji se naslađuju pucanjem malo u rat,pa bi to mrzili.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh