• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Samo se zezajate s reduktorom...pokojnom susjedu se zaglavil (zdrobil) nasred polja.
Reduktor se (na svakom traktoru) šalta dok traktor stoji sa stisnutim kuplungom i mjenjačem u leru ;)
I meni na istu foru, samo sam ga uspio izbaciti u sredinu,a dalje šlep služba. Otišla osovina i komplet reduktor

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Nek se niko ne srdi, ali to se pravome znalcu i ljubitelju traktora nesme dogodit.
Npr meni se to nemre dogodit jako sam nježan. 🙂
Ne drhči, to se tebi nemre dogoditi, a siguran sam da na prste jedne ruke moreš nabrojiti forumaše kojima je to uspjelo.
A i kolega @Ivan KC samo ferce ima i godinama tak radi i vidimo da nema problema.

A tebi ako se to slučajno i dogodi imaš od mene gratis popravak.
Evo slike da sam to rastavljal, a razlog nije bil kvar ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Jel bi bilo ekipe da se skupimo svi zajedno u miru i snimimo neku Božićnu pjesmu svi skupa sa foruma? Kasnije nastavimo neko druženje sa kuhanim kobasama i mesom iz paca? Mislim da bi bilo jako zanimljivo to, kad nas već ima da se malo podružimo.
Mogli bi pjevat Tiha noć,? Kao raspjevani poljoprivrednici sa foruma? Kad bi našli neku drvenu štalicu sa kravicom dve, idealna lokacija bi bila. Jel ko za?

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Samo se zezajate s reduktorom...pokojnom susjedu se zaglavil (zdrobil) nasred polja.
Reduktor se (na svakom traktoru) šalta dok traktor stoji sa stisnutim kuplungom i mjenjačem u leru ;)
Pa da, samo prvo usaltavanje radim s reduktorom, znaci dok traktor stoji.
Moze i bez njega, ali onda dok se stisne kvacilo, mora se malo duze drzati i onda ide mjenac u brzinu bez krcanja.

Evo vec par dana je raketaš pod punim opterecenjem i nikaj se ne drobi v njemu.
A ore se lepo, skoro ko nikad do sad.
20211221_135631.jpg
20211221_135646.jpg

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,721
Kaj se bojiš? Moreš popevati do jutra i onda doma, a možeš i prileći u drveni štalici sa kravicom, dve pa onda doma;)
To bi bil i doživljaj za kravicu dve da čuju kak forumaši zapjevaju svi u isti glas :love:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh