• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
Prva ima PLL, druga nema. Pri dnevnom svjetlu svjetlu na prvoj bolje vidim brojke. Kak bu u mraku ?

Ako se dela o sinkronizaciji s vurom iz Njemačke, to mi niš ne znači, ali ako dobijem čišći signal prijema, onda je već za razmisliti.
koju odabrati.
View attachment 43422 View attachment 43423
Kupljena ova druga (desna), nešto skuplja (valjda zato kaj ima PLL). ZJ i MUHA su svojim pojašnjenjem PLL-a prevagnuli u odabiru kupnje. Hvala obojici. (y) :ppozdrav: Radio je za moje potrebe (lakše zaspim uz neku tihu glazbu) odličan. Dobro se čuje (bez šuma) 20+ frekvencija iako ima samo komad tanke žice za antenu. Primijetil sam dvije male mane: displej se neda dovoljno potamniti (ima samo dva stupnja svjetloće) i stupnjevanje glasnosti nije dovoljno fino i stanice s boljim prijemom su i na 1 preglasne za slušanje prije spavanja (sleep mode). Te mane nisu dovoljne da bi vratil proizvod, možda onaj drugi model ima veće mane.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ispred displeja postaviš papir ili tamni celofan/pleksi ;)

Ovo drugo je često mana svih uređaja sa stupnjevitim namještanjem glasnoće. Na zvučnik deneš vunenu kapu, onu s kojom bi inače spal ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas počel sa nasejevanjem bora za Božić🙂jer kak nemam cajta pitanje ak bu stignul do badnjaka, onda bolje da prije krenem, a i žena veli da bolje da prije kupimo jer je bolji izbor, kasnije ak se kupuje nekak nisu više lepi. Razgrabi se kaj valja, ovak za 350kuna kupiš baš po meri. Ovaj je neke marke kaj mu ne cure iglice i ne pika baš. 👍👌💪❄️☃️

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Primijetil sam dvije male mane: displej se neda dovoljno potamniti (ima samo dva stupnja svjetloće) i stupnjevanje glasnosti nije dovoljno fino i stanice s boljim prijemom su i na 1 preglasne za slušanje prije spavanja
Ako metneš šal oko vrata kod spavanja možda bu signal još i bolji 🤭

šalim se, dodatna oprema bi ti mogla smetati kad se probudiš i hočeš napraviti neku izmjenu na uređaju.
Da ga možda samo okreneš ka zidu?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Danas počel sa nasejevanjem bora za Božić🙂jer kak nemam cajta pitanje ak bu stignul do badnjaka, onda bolje da prije krenem, a i žena veli da bolje da prije kupimo jer je bolji izbor, kasnije ak se kupuje nekak nisu više lepi. Razgrabi se kaj valja, ovak za 350kuna kupiš baš po meri. Ovaj je neke marke kaj mu ne cure iglice i ne pika baš. 👍👌💪❄️☃️

Šubler :hahah: :hahah: :hahah: :hahah: :hahah:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
Ispred displeja postaviš papir ili tamni celofan/pleksi ;)

Ovo drugo je često mana svih uređaja sa stupnjevitim namještanjem glasnoće. Na zvučnik deneš vunenu kapu, onu s kojom bi inače spal ;)
Ako metneš šal oko vrata kod spavanja možda bu signal još i bolji 🤭

šalim se, dodatna oprema bi ti mogla smetati kad se probudiš i hočeš napraviti neku izmjenu na uređaju.
Da ga možda samo okreneš ka zidu?
Nije tak hudo da bi trebal neke speci zahvate.
Jedino me strah da svjetlo ženu ne probudi. Kaj sam onda? 🤭

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Svaka čast na točnom deutungu
Na svetu Luciju smo se stolca prisjetili i došli do zakljucka da je crkva puna coprnjica 🤭

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh