• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Danas poslje povratka sa radnog mjesta se malo sadilo voće, osam šljiva bijelih i jedna trešnja......Susjed povadio jedno 150 čokota sivog pinota, u punoj snazi........

Prilozi

• IMG_20211216_152054.jpg
    IMG_20211216_152054.jpg
    75.1 KB · Pregleda: 34
  • IMG_20211216_152117.jpg
    IMG_20211216_152117.jpg
    90 KB · Pregleda: 34
  • IMG_20211216_154643.jpg
    IMG_20211216_154643.jpg
    60.8 KB · Pregleda: 34
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas se malo vozil u novom traktoru, dobro nije novi više, bil je do jučer dok je bil u tvornici još. Ali danas više nije, imal malo vremena pa malo to pogledal bolje i zaključak je sljedeći:
Raketa je daleko bolja po svemu, raketa je ispred svojeg vremena, nema posla kaj ona ne obavlja, znači nema nema za nju prepreke.
Ovi današnji traktori su da stoje više nego kaj se dela snjima, svaka čast svima al raketa ih pojede za gablec. Sve je jednostavno, dva menjača, par žica za struju, rikvec svetlo ima da se možeš bez brige vozit po noći u rikvec, nema serva al se mota ko da ga ima, ma to je tak gušt, a o motoru da ne pričam. Pali isto na + i - 🙂
Komfor i usobnost je ko u dnevnom boravku na trosjedu, potrošnja neznaš kad si ga natočil.
Kolko got si svi proizvođači trude kopirat raketu nejde im🙂🙂🙂🍺🤭
Nema ko ju nezna vozit, ne moraš imat strah dal buš znal ili ne🤭🤭
Da mi neko da ovaj neki novi traktor za raketu ja se nebi mjenjal sigurno.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Prije par tjedana sam susedu otpilil neki orah kaj je bil na kraju polja kraj puta. Mjenjali smo polja pa je rekel da si bu on svoj orah uzel… 😁 I srušim ja taj orah, dojde sused sa 539 na put (tvrdi kameni) i zakopča orah i - ništ. Pa odrežem deblo (3-4m, fifi cca 35-40) i opet - ništ. Pa prerežem deblo na pol i onda - potegne… 🙂 Do tad sam mislil da je raketa najbolji traktor u svijetu i okolici ali onda sam počel sumnjati… 🤭

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
Prije par tjedana sam susedu otpilil neki orah kaj je bil na kraju polja kraj puta. Mjenjali smo polja pa je rekel da si bu on svoj orah uzel… 😁 I srušim ja taj orah, dojde sused sa 539 na put (tvrdi kameni) i zakopča orah i - ništ. Pa odrežem deblo (3-4m, fifi cca 35-40) i opet - ništ. Pa prerežem deblo na pol i onda - potegne… 🙂 Do tad sam mislil da je raketa najbolji traktor u svijetu i okolici ali onda sam počel sumnjati… 🤭
Pa kaj ste se uspeli dogovorit :ppozdrav:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Raketa se vozi sa ljubavlju, polako, bez nervoze, sa nekim poštovanjem 🙂
Ja kad šlajsam drevo 2m fi 25 ide na leru, jel to sve govori? Znači niš ni ne osjeti da nekaj vleče. 🙂
Još kad ti sjedne vrabček na haubu i njega voziš😉
Pa slušaš zvuk motora, ma dečki moji koji to gušt🙂🍺

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Raketa se vozi sa ljubavlju, polako, bez nervoze, sa nekim poštovanjem 🙂
Ja kad šlajsam drevo 2m fi 25 ide na leru, jel to sve govori? Znači niš ni ne osjeti da nekaj vleče. 🙂
Još kad ti sjedne vrabček na haubu i njega voziš😉
Pa slušaš zvuk motora, ma dečki moji koji to gušt🙂🍺
Poštovanje i ljubav 🤣

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh