Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Pa je o tome govorim, nek ga zapadne kak spada i nek ostane malo🙂❄️❄️
Nešto kažu da bi ga moglo biti za BožićPa je o tome govorim, nek ga zapadne kak spada i nek ostane malo🙂❄️❄️
To ni traktor! To je igračka sa par đojstikova i s tim se igra u fotelji dnevne sobeDanas se malo vozil u novom traktoru...
Pa kaj ste se uspeli dogovoritPrije par tjedana sam susedu otpilil neki orah kaj je bil na kraju polja kraj puta. Mjenjali smo polja pa je rekel da si bu on svoj orah uzel… 😁 I srušim ja taj orah, dojde sused sa 539 na put (tvrdi kameni) i zakopča orah i - ništ. Pa odrežem deblo (3-4m, fifi cca 35-40) i opet - ništ. Pa prerežem deblo na pol i onda - potegne… 🙂 Do tad sam mislil da je raketa najbolji traktor u svijetu i okolici ali onda sam počel sumnjati… 🤭
I to bez suda i fiškala… 🙂Pa kaj ste se uspeli dogovorit
Poštovanje i ljubav 🤣Raketa se vozi sa ljubavlju, polako, bez nervoze, sa nekim poštovanjem 🙂
Ja kad šlajsam drevo 2m fi 25 ide na leru, jel to sve govori? Znači niš ni ne osjeti da nekaj vleče. 🙂
Još kad ti sjedne vrabček na haubu i njega voziš😉
Pa slušaš zvuk motora, ma dečki moji koji to gušt🙂🍺
On ti drži balans, tako da ne možeš završiti na zadnjim kotačima?Još kad ti sjedne vrabček na haubu i njega voziš😉