• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Pošto sam uspio od nule, iz spavanja "probuditi i napuniti" ona dva rabljena, stara, GEL akumulatora (za ispitivanje, popravak i testiranje električnog bicikla) i izdržali su test prije upotrebe, "ostavljeni vani na minusu" jedan dan, pa su sad mirovali u podrumu dva - tri dana, na kraju još u svakome od njih ima života i napona preko 12V. Meni to bude taman dovoljno dobro da si napravim defektažu i sve ostalo što je potrebno s njima.
Obzirom da mi je u garaži to raditi zima, preselio sam sve te "drangulije" u podrum, pokraj peći za centralno. Tu mi je toplo, ali i nagužvano onak' sve mi je sad na stolu "na kat" 😖 ;) .

Uspio sam danas popodne uloviti malo vremena za nastavak "defektaže" strojčeka.
Mislim si da me zeza ova "crna žica" ;)
IMG_20211215_144751.jpg
Ili je kriva možda ova crvena:
IMG_20211215_141000.jpg
Tak' mali "biciklin" a ima tak' puno žica :eek: da ti se pamet zmeša, i onda nebuš pil? ;)
Kak' je ono rekel Pajo Kanižaj: vražju mater nebuš pil :ppozdrav:🎼

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,926
Onda kad se vrnem.....kog si vraga kupil to, mogel si u miru piti! :hahah: ili smanji da se bojice žiceka uprizore!

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Evo tu ima lepih stvari za doma, i korito imaju💪🙂

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Je ali lepo se prisjetiti nekih starih vremena, danas je sve manje toga, a ovo ima sto namjena. Mogel bi ženi reći da ide veš na potok prati stim koritom🤭
Ali u tome kad se kobase smješaju nema boljih domaćih.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Joj, joj, joj, samo ju pošalji na potok. Kaj ne znaš kak su negda muški vrebali gda se žene prignu na potoku i počnu prati veš. Zato su neke išle i po dva puta prat isti jer im se kao zasipal u prašinu kad su išle doma. o_O

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh