• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Zavisi koju vrijednost pogađaš ;)
Meni je to veselje i cjenkam se za kunu ak treba.
Inače bar 5...10%, ak ide i više.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kakva je situacija glede cjenjkanja kod francuza? Jesi li uspel kaj skinuti cijenu za trse ili prije moraš usavršiti jezik? :giggle:
Nisam niš se cjenkal, fala Bogu da opće oćeju dojti sim da vide de se bu sadilo i pod kojim uvjetom. Tam je sve drukčije nek prinama. Odma su znali da sam neki ozbiljan kad sam zval u tu vinariju, prvi dojam je najbitniji kak se veli, kuže ti oni to odma ko je iskusan vinar😉dobil bum po 4€ sa dostavom, tj njihov kamion koji dala analizu bu mi dopeljal. Nebum puno toga ja sadil, 100 komada ali opet mora bit kak spada, to pri doktoru moraš recept dobit da si spiješ kupicu prave kapljice.
Oni imaju kamion kaj voze unutra sve svoje jer mora biti sve po peseu, nije kak prinama skopaš rupu zštihačom ili sa onim svedrom hitiš lopatu gnoja pa zagreneš, a neeee tu kod ove sorte nije tak. Dobro da mi sve objasnili jer kod nas to niko nezna. Zato sam ja tu da pomognem sa svojim znanjem 🙂🍷

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Jučerašnje proročanstvo se ostvaruje, još dan dva i budemo u punom gasu🥳
Kaj ti mlatiš? Pa jel vidiš kaj ja pišem? Da te sorte nema kod nas i da niko nezna. Ajde nemoj si nekaj samo tumačiti kak tebi paše, kak odma trzaš jel bu ko kaj dal od love, odma bi i ti sadil sa se dobiva poticaj? Kupi si pa onda delaj. Zaradi si plaću kak spada, ko svi normalni ljudi.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,927
Lee, znaš li zakaj vampiri najviše vole djevice???
Ne! Prelazim u vampire - daj što daš!
MUHA, onaj kotao za rakiju je prava stvar, duplo iskoristiv!
A vidio sam još jednostavniji neki kosooki.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Opaaa miško - bravo, čestitam. Ti se spremaš raditi a ne mirovati, a ušao si u mirovinu ;) 🍾

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh