- Tu od
- 13 Stu 2019
- Poruka
- 3,262
Pa nebreš pustit hiljadu il dve eura, ak nekaj košta 100,200 kuna. 🤔🤣🤣🤣
Bio tu kod nas jedan lokalni prekupac.Kaj je cjenkanje za vas? Kad spustiš 100, 200 kuna ili hiljadu dve eura?
Nisam niš se cjenkal, fala Bogu da opće oćeju dojti sim da vide de se bu sadilo i pod kojim uvjetom. Tam je sve drukčije nek prinama. Odma su znali da sam neki ozbiljan kad sam zval u tu vinariju, prvi dojam je najbitniji kak se veli, kuže ti oni to odma ko je iskusan vinar😉dobil bum po 4€ sa dostavom, tj njihov kamion koji dala analizu bu mi dopeljal. Nebum puno toga ja sadil, 100 komada ali opet mora bit kak spada, to pri doktoru moraš recept dobit da si spiješ kupicu prave kapljice.Kakva je situacija glede cjenjkanja kod francuza? Jesi li uspel kaj skinuti cijenu za trse ili prije moraš usavršiti jezik?
Kaj ti mlatiš? Pa jel vidiš kaj ja pišem? Da te sorte nema kod nas i da niko nezna. Ajde nemoj si nekaj samo tumačiti kak tebi paše, kak odma trzaš jel bu ko kaj dal od love, odma bi i ti sadil sa se dobiva poticaj? Kupi si pa onda delaj. Zaradi si plaću kak spada, ko svi normalni ljudi.Jučerašnje proročanstvo se ostvaruje, još dan dva i budemo u punom gasu🥳
Zato kaj djevice nisu špricaneNe! Prelazim u vampire - daj što daš...