• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Čekam da snijeg dođe k meni, ali imam problem - ne znam koje skije da uzmem od ona 4 para ELANovih!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Spari nekak da imaš dva para dvosmjernih, ako nikak drugač zašarafi s torbandima.
Jedne krače za slalom, a druge za skakaonu

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Danas dopremljen rotacioni malčer, istovaren, zmontiran i podmazan. Na putu od pola šest ujutro, maloprije završio sa poslom. Sad malo uživanja u penziji. :giggle:
Vidim bila je neka otpremnina… 😉

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,719
Nije iz Francuske, znaš da bi ti se onda javil da li ti možda treba kaj prepeljati. ;)
Kupil sam ga u firmi kod Bosiljeva, ali budući da mi treba faktura iz ove godine onda sam prolongiral preuzimanje. Možda bude županija davala kakve poticaje pa se bum onda prijavil. Znam da ti to ne voliš, ali ni država nas ne špara.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Spari nekak da imaš dva para dvosmjernih, ako nikak drugač zašarafi s torbandima.
Jedne krače za slalom, a druge za skakaonu
Budu sve za skakaonu....................na guzicu, jer takvo je znanje! :hahah:
................
Kupil sam ga u firmi kod Bosiljeva,
Je l to mjesto Johi?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
I ja sam kod njih kupovao, skroz korektni ljudi i učinili su mi uslugu na riječ iako su me prvi put vidjeli.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,719
Nije da mi se neda, ali kičma baš nije presretna. Ako i odrežem pri zemlji za godinu-dvije opet sam na istom. :ppozdrav:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh