sttipa
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2013
- Poruka
- 2,271
I kaj si izabral?Ja sam se na šumarskom dvoumil između hladovine i drvne tehnologije
I kaj si izabral?Ja sam se na šumarskom dvoumil između hladovine i drvne tehnologije
Nebuju, već sam imal neke pregovore sa NASO-m, ali nisam niš prihvatil. Ne paše mi radno vreme, još se dela u 3 smjene, ali platili bi prevoz i gablec. Ali nisam pristal.Amerikanci te budu ukrali kada čuju za tebe.
Pa nije ni čudo kad jedeš domaće kobase z nigdjezemske svinjetine 🤭...Malo me i kolesterol muči i tlak, pa me stah svega.
Krivo (ovo drugo) 😅I kaj si izabral?
Ko bicikl, prekreneš ga na govrnal i zicLakše je šarafiti kad ga naopak okreneš…
Koji stocari? To malo kaj je ostalo ne moze prehraniti saku ljudi. Sudeci po oglasniku, pomor krmaca je velikom zamahu, odojaka nema. Ali lako je za svinjogojstvo, obnovi se maticni fond jako brzo, ali kaj je s govedarstvom?? Ko bu to obnovil?? Slovacki i rumunjski telici??Izgleda da više nebu ni jeftine nigdjezemske svinjetine… Nek malo i stočari dojdu na svoje...
Uvijek ti dođe na ono, mali seljak ne bu nikad gladan, on se bu snašel. Kak veliš, svinjogojstvo se brzo oporavi. Dok ljudi po gradovima budu imali canštehere za desert, ak ne i za glavno jeloKoji stocari? To malo kaj je ostalo ne moze prehraniti saku ljudi. Sudeci po oglasniku, pomor krmaca je velikom zamahu, odojaka nema. Ali lako je za svinjogojstvo, obnovi se maticni fond jako brzo, ali kaj je s govedarstvom?? Ko bu to obnovil?? Slovacki i rumunjski telici??
Lijepo su nas navukli sa jeftinim skartom, unistili i ono malo kaj smo imali i sad nam tek budu prave cijene uveli za to isto smece kaj nam prodaju.
A ti si zaslužil doručak