• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
I mene je vrijeme zeznulo, imao sam u planu danas rušenje i odvoz drva doma, no nažalost kiša bude cijeli dan. Više sreće drugi put.

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
A zbog čega? Zbog prekovremeni sati? 🙂
Po zakonu smiješ imati tjedno ,mislim 8 sati prekovremenih ili čini mi se 40 sati prekovremenih mjesečno. Ako ne dobiješ plačeno onda se mora ići na preraspodjelu, (slobodni dani).
Malo šale ,ali malo i zbilje. Samo ti radi.......

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Po zakonu smiješ imati tjedno ,mislim 8 sati prekovremenih ili čini mi se 40 sati prekovremenih mjesečno. Ako ne dobiješ plačeno onda se mora ići na preraspodjelu, (slobodni dani).
Malo šale ,ali malo i zbilje. Samo ti radi.......
Kaj mogu kad volim delat, al opet nemam vremena za drugo onda, to je probelm. Ali baš volim delat, dok bum mogel, dok mi nebu teško budem delal, dok mi niko ne prigovara nemam se kaj žalit, nekad sam imal i preko 280 prekovremenih sati.
Šibni cijenu pa se čujemo
Neznam kaj bi tražil za to.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh