I tino kam si to kvragu išel sa traktorom?
to ti je put od glavne ceste do moje garaze :finga:
I tino kam si to kvragu išel sa traktorom?
vidim nekak ti niti nedje:finga: pa kaj tak je bilo sklisko kaj te tak mučil kaj si komaj došel gore :rolfer:
a eto vidis :finga:
onda sam naso stari crijep i stavil pod kotac i eto,upalilo je :lol::weedman::rolfer:
Stavljal zimske gume i hranil životinje
na kaj? nisi to vec trebal napraviti?? :finga:
jesi videl zagorca kak zna kad se gume mjenjaju , a da si na odmor na Bahame otišel ne bi trebal zimske gume , a tam niti zima nije pa vrijedi i komentar iz vremenske prognoze , e farmervg zašto ti je onog malog crvenog smajlića stavil zagorec primila sam danas objašnjenje da ga treba ograničeno koristitiŠtedim zimske gume stavljam samo u kritićnim slučajevima.:rolleyess:
ja nisam profesionalni vozač , a otpeljam bager bez problema čak mi ni lanci netrebaju , jedino kaj neznam ne vozim traktor, za to bum morala uzeti dopunske satove čovjek ući dok je živGledaj ja sam ti po struci profesionalni vozač i kad kod nas proklizi mi stavimo lance,
a smajlić izgleda da me oče isprovocirati samo dok mi dojde šaka.....
E,danas se lijepo sredilo,nabacilo malo šminke(oh,to se otmjeno kaže toaleta,šta ćeš,seljanka ko seljanka,pedeset godina iz plastičnog češlja),i otišlo na slikanje.Istekli dokumenti,pa se već dvadesetak dana živi u ilegali.
Ja danas prvi dan poslje godišnjeg na poslu odradil od 07-19