Sad imaš izgovor za izlazak u grad 🤭Upravo došel sa tehničkog. Torpedo uspješno registriran. Koči ko lud. Oprano sa nitrom i sprejem za kočnice i malo pošmirglane ferode… Ali zato Zetor nije prešel. Jedan krajnik ima lufta. Sad moram u grad na tehnički… 🙄
Samo buš moral karnister stavljati na sredinu stola kaj ga nebu oprčil.Pokušaj izrade nekog stolića za radionu. Kad dođe neko, pa malo sjednemo, popričamo, popijemo..
Remenica od slamotresi s kombajna zmaj, savijena cijev isto od zmaja, usis zraka. Ovi gornji komadi iz jednog elektro ormara kojeg sam prenamjenil u ormar za dijelove..
Sad još fi 800 neka iverica ili limena ploča. 🤔
Bilo bi puno jednostavnije da sam koristil ravnu cijev, al kad sam videl ovu, odma je došla ideja 🤣🤣
Nemas ti pojma u kaj se upustas. Ako ces moci sici iz rakete, neces moci stajati na nogama. Nije traktor za duge voznje. Stavi ga na labudicu i vozi.
Ak je dobar asfalt, nije to nič za takav traktor. I taj transport netko plati.20 km u jednom smjeru i sat posla!
View attachment 49705
Čovjek došel iz Tetova u Hrvatsku sa traktorom na popravak tak da je ovo sitnica.60-70-tih je bilo malo auta tak da su traktori više bili prijevozno sredstvo nego radni stroj. Moj djed a i susjedi su su svinje i telad vozili na sajmove u Samobor, Jakuševac itd. što je cca 30km u jednom smjeru...Kak nezbam, već sam vozil 3 i pol vure u jednom smjeru😉ovo je malo više i zakaj nebi išlo 👍
Kardan ne smeta netrebam ga skidat, ne zdižem ga skroz, onak do malčera samo.
Vidim ga kak mirišiPočele pripreme za baliranje View attachment 49707 View attachment 49708