Da je Bog i sebi stvorio ženu i on bi kao ja morao "nakon nagovaranja" štemati po klijeti za priključak na HEP struju. Do sada smo se koristili, povremeno, prvo s trofaznim, pa unazad par godina s jednofaznim benzinskim agregatom. Ova nam je godina baš zakomplicirala život s toplinskim valovima...
Pripremio sam ja "trofaznu instalaciju", sve je radilo, ali sad za HEP jednofazni priključak, moram sve "preurediti, pripasati, sve po regulama 😖😥".
Da bi bilo novčaniku ugodnije, pljuni u šake i štemenzi kiki riki rukni v rol 🎶.
I dođe vrijeme da definiram ormarić s osiguračima, FID-ovkom, limitatorom... Uh jebote, pa tu ima cca 24-25 strujnih krugova, na tri faze, pa koja sad žica kamo pripada, nakon kojih 30 godina 😥😖. Eh, jesam blesav. Em budem potrošio novac, em moram delati 🙃🤓.
Jebiga, dok se nekaj dela sam sam pri klijeti. Napravil sam si jednoga pomoćnika, zmotanog tak kak i ja🤓, evo ga:
Taj me vrag polovicu dana španciral "po štengama gor, pa po štengama dol..." 🎶.
I onda kaj se vidi, nikaj, čistokrvni nikaj a prisilni rad:
Ali zato su danas došli do mene moji dečki/unuci, pregledali su dedin projekt v garaži i licitirali koja bude boja. 🤓😂 Ne smije biti crna, pinki, metalik plava, najbliže smo aston martinovoj šumsko zeleno tamnoj.
Eh deda deda, opet si nadrapal 😥.
Neka on još malo pričeka u hladovini garaže, daleko je do bojanja i probne vožnje po cesti 😂🤓🙃🤔🏃♂️🏃♂️🏃♂️🏃♂️