• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,923
Šternu priznam samo stručnost oko nafte!
Jednom došao u Rafineriju Sisak i počeo dijeliti otkaze, a poslije sat, dva povukao odluku!

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo moji forumasi,evo pred neki sat u Gracu veliki naleti vjetra,porusena stabla,malo kisice.Bio u restoranu(Grilkuci)neseg zemljaka Razima,on se prepo,kaze... Zemo sta je ovo,to nije normalno,samo da nema grada..Ja mu odgovorim ...nebojse to radi nato i kosceji,nece biti grada,sirce radi i nase molitve,te nastavim uzivat u gulasu i gemistu.Nekih 10 min. i sve se smiri,steta samo sto je palo premalo kise.,zao mi sto nemogu stavit video kao i sa g.odmora,probo vise puta al nesto pise na eng. a ja nisam u obrim odnosima snjime. :ppozdrav:

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Čovjek izgubio kompas, čini mi se...
I to su ti “stručnjaci” kojima se daje javni prostor… Mislil sam da je frajer inteligentniji. Ili su ga krivo interpretirali, izvučeno iz konteksta… 🤦‍♂️

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh