• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
A čiji bu alat 🤔
Tolko kolko treba za IMT-a ja uvijek u bunkeru sa sobom vozim.
Ali pripremil bi se ja kak treba za tak daleki put da mi kaj ne sfali.

Veči je problem trpeti me i nahraniti 🤭

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,997
Bila je i kod nas suša. Ali dobro se kukuruz drži, bilo je taman toliko vlage da preživi. A i zemlja je ilovača, a ona je poznata po tome da drži vlagu i jako je plodna.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Danas za mene veliiki dan, malo se provozao do Sarajeva pokupio vizu u Njemačkoj ambasadi i idemo dalje borba se nastavlja :) 🍻🍻
Želim ti puno sreće, da ti se ostvare tvoja očekivanja.
Jel to u okviru iste firme ili mijenjaš sve.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Sutra idem u Slavonski Brod, pa bih navratila i u Bos. Brod ... Nakon toga idem prema Đakovu, pa bi možda prešel u HR preko Odžaka (ako bude gužva na Brodu natrag).
Kakva je situacija u BiH na toj relaciji? Ima li kamera, policije, cestarine...ima li neka bolja ruta? Kakva je cijena dizela u BiH? Može li se plaćati karticama?
Gdje preporučujete stati i pojesti dobre ćevape?

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
U Bosni nema cestarina ,al ima policije iza živice i krivine sa ručnim radarima . 😁

• Like
Reactions: ZJ

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ima cestarine na autoputu ali tu se nebudeš vozil. A drumskih razbojnika ima. Pripremi po 2x5 maraka… 😉

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Mislil sam djetetu pokazati dio Posavine, južno od Save...ali onda se budem radije vratil..
Nemam KM-a, već nešto kuna i eura.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh