• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Ma ruke se pozlatile kinezu koji je napravio ovu malu potopnu pumpu za gorivo...

Cijelu godinu ju koristim i svaki puta sam oduševljen kako lijepo radi i kako je milina tako točiti naspram lijevka i kanistera preko ramena. Ili na plućno, gravitacijski pogon 😂
IMG_20221011_123223.jpg

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Daj ju poslikaj. Gdje si ju kupio, kolko para? Meni bi trebalo nešt pa sam mislio pumpu i pištolj al ak ima neka jeftinija opcija i to me zadovoljava…

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
00008759_800x800.jpeg

Bila je 50 kn. Sad je 100 kn. Očito 50% inflacije u godini dana.

Imaš veću i manju. Ja sam uzeo manju zbog toga da mi stane u svaki Kanister. Umjesto klema stavio klasični auto upaljač jer imam takva 2 na traktoru. I 3 m crijeva sam uzeo zato što u proljeće iz bačve točim pa da imam više crijeva.

Znači po novoj cijeni za ispod 200 kn imaš riješeno sve.

Kod mene cca. 600 litara u godinu dana istocila. I da se pokida svake godine isplati mi se kupiti novu koliko mi život olakšava.

Ne znam jel smijem link od trgovine stavljati. Ali samo upisi potopna pumpa za pretakanje goriva.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Evo nemojte reći da je reklama.

Top alati. 100 kn mala ko moja, 200 kn velika.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,716
Evo i mojih veseljaka koje sam malo zanemaril u zadnje vrijeme pa im se moram duplo odužiti. Mački su u ophodnji pa ih nije bilo da i njih poslikam.

Prilozi

• fleka1.jpg
    fleka1.jpg
    59.7 KB · Pregleda: 15
  • fleka2.jpg
    fleka2.jpg
    61.9 KB · Pregleda: 15
  • svrco i fleka.jpg
    svrco i fleka.jpg
    49.6 KB · Pregleda: 15
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Evo upravo dva nepismena imaju godišnju skupštinu o forumu🙂✌️
Prijatelj @MUHA zval na pizzu, pa reko ajde može, e sad imamo probelm jer smo nepismeni ko bu kaj platil🙂🤝🤝
Nek smo mi nepismeni ali smo poštenjaki stari, ljudi smo družimo se, svadimo se, niš ne kalkulirano kolko kaj košta,uživamo u životu.

Veliki pozdrev od administratora i kapetana✌️🙂🤝

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh