• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,765
Na samom krajičku mediteranske klime, ova palma drugi put ove godine cvate. Kako je moje selo nalazi na samo cca jedan kilometar od granice do kud dopire mediteranska klima dolinom rijeke Mirne , jezera Butoniga i jednog pritoka. Inače centralna Istra ima obilježja kontinentalne klime, a pogotovo Pazin, Pazinski Novaki i Cerovlje. IMG_20221008_165214~2.jpg

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Ja si danas stavil lim na pod u prikolicu. Pocinčani 2 mm, 11,2 kn/kg...elektroda ez11f, 2.0mm
IMG_20221008_170930.jpg IMG_20221008_170944.jpg Nove stranice su sljedeće na redu, to prek zime bude projekt, treba ići kuruzu sad brati

Prilozi

• IMG_20221008_184047.jpg
    IMG_20221008_184047.jpg
    34.6 KB · Pregleda: 37

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,257
A po sredini, kroz daske si ga fiksiral?
Zakaj pocinčani? Samo je teško varit i dimi se jako..
Dobro temeljnom pošpricat i držalo bi

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Samo popikal svakih pol metra da se drži skup. Pa nije nikakvi problem variti pocinčano, samo kaj smrdi. Ne treba ni brusiti cink, provodi i on struju pa izgori posle. A cinčani sam uzimal da ne moram farbati, samo varove s farbom malo popravim i bok

• Like
Reactions: ZJ

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,257
Deni i po sredini nekaj, mi smo deli navojne šipke, zavarene v ravnini z limom a pod deskom zašarafljeno..
Bolje ti bude držalo 🛠️

• Like
Reactions: ZJ

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
I kako je zvrsila uspomena?
Moramo li u drugu temu (kuhinja) ili??? Dinstana na luku s jajima ili ???

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
I kako je zvrsila uspomena?
Moramo li u drugu temu (kuhinja) ili??? Dinstana na luku s jajima ili ???
Kod mene to žena riješava. Još su bila 2 zeru manja i par manjih. Najbolje nam pašeju s jajcima i lukom, 🥰 ali i u ćušpajzu su fini. ;)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,905
Na samom krajičku mediteranske klime, ova palma drugi put ove godine cvate. Kako je moje selo nalazi na samo cca jedan kilometar od granice do kud dopire mediteranska klima dolinom rijeke Mirne , jezera Butoniga i jednog pritoka. Inače centralna Istra ima obilježja kontinentalne klime, a pogotovo Pazin, Pazinski Novaki i Cerovlje. View attachment 53438
To ti nije palma nego Juka,imam ih 2 komada,tako da nema veze sa mediteranskom klimom

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh