• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Evo upravo dva nepismena imaju godišnju skupštinu o forumu🙂✌️
Prijatelj @MUHA zval na pizzu, pa reko ajde može, e sad imamo probelm jer smo nepismeni ko bu kaj platil🙂🤝🤝
Nek smo mi nepismeni ali smo poštenjaki stari, ljudi smo družimo se, svadimo se, niš ne kalkulirano kolko kaj košta,uživamo u životu.

Veliki pozdrev od administratora i kapetana✌️🙂🤝

Kaj nebu ona stara: Kaj je meni to platiti? Ja radim,žena radi,sin radi ,snaha radi. Daj liter i vodu i zapiši 🤭

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Oprosti MUHA al moram,komentirati,ovdje jer si tamo stavio lokot,ako je ovim na koljenima i s krunicom u ruci mjesto u crkvi,onda gdje je mjesto pederima lezbačama i ostalim bolesnicima koji se šepire po ulicama i truju društvo do kraja.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Oprosti MUHA al moram,komentirati,ovdje jer si tamo stavio lokot,ako je ovim na koljenima i s krunicom u ruci mjesto u crkvi,onda gdje je mjesto pederima lezbačama i ostalim bolesnicima koji se šepire po ulicama i truju društvo do kraja.
Ispravno postavljena teza - mjesto im nije na ulici.
Mi koji smo donekle normalno oženjeni se ne "pokazujemo" na ulici, zašto se oni pokazuju niti meni to nikada nije bilo jasno.
Dakle treba se moliti u tišini doma svog, ili u crkvi, a pederi i ostala takva družina nek se pederišu unutar svoja 4 zida.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Dokle god ovi drugi ne smetaju nikom i svi se prešutno slažu s njima, do tada mi neće smetati ni ovi prvi.
Paradoksalno je da nam državu vode oni koji su s ovima drugima u koloni i podržavaju ih i zalažu se za njihova prava,a navodno nisu njihovog životnog opredjeljenja dok se deklariraju kao kršćani katolici i takvog su životnog opredjeljenja navodno i nema ih s ovima koji nose krunicu i križ javno se iskazuju kao kršćani.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Prijatelj @MUHA zval na pizzu,
Štilj nas rastavi, a Pica sastavi 🤭

Tri su pizze, a vas ste dvojica. Da nije treća od osoblja? :ppozdrav:
Bilo kak bilo, želim vam dobar tek.
Treča je bila od službenika iz mirovnih snaga, vidiš da je na onoj desnoj nož zapiknut da nebi kome palo na pamet..... spomenuti ključ 13 🤭

@Kapetan_broda_Kupljenec @MUHA u novembru sam u prolazu kroz Zagreb , pa makar da se upoznamo na kafici ... :)
Javi se obavezno koji dan prije da se znamo organizirati gde nam bu najbliže.
Šteta bi bilo ne iskoristiti priliku (y)

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Tesko , u ovim reduktorima su 2 ista konusna zupcanika u spregu. Za promjenu smjera bi mora biti medjuzupcanik.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Moja isprika jednom našem forumašu kaj danas nisam izvršil obečano, ali sutra idemo punom parom.
Samo kaj je on nestal iza čoška dolazi mali sused i pita me:
Striček, jel su ove gljive za jesti?
Ja velim, jesu, odi doma nek ti mama to s jajcima ili krumpirom složi.

I jednostavno me prebacilo, nisam mogel protiv sebe.

Posljednje uređivanje:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Jedva sam danas, nakon dva dana potrage, našao novi nož. Stari je radio samo ovu sezonu, bome ga je dobro potrošio. IMG_20221013_102225.jpg
IMG_20221013_102247.jpg

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh