• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja danas malo u revijalnu vožnju raketom, pa otišel malo do trsja kojeg sam izvadil i izoral prošlu godinu, a nisam niš posijal ni niš, sad nekak mislim da budem opet oral malo, da okrenem zemlju👍🙂
Imam dosta zemlje kaj samo malčiram a nisam pametan kaj bi mogel posaditi 🙂
Ne stignem to sve obrađivati.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,912
Kad malo bolje pogledam i ove dvije lijevo bi mogle biti iz porodice djedova. Jako je loša slika. Mislim da su sve tri jestive, ali opet napominjem ne mogu ništa preko slike garantirati.

Edit: ako baš ne želiš kod gljivara nekog otići. Pogledaj si na internetu djedove i baršunce pa iz toga izvedi zaključak.
IMG_20221015_195125.jpg IMG_20221015_195103.jpg IMG_20221015_195146.jpg

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
Mislim da su to dedeki ali stari i ne baš kvalitetni za jelo u tom stadiju. Mladi da, ali oni isto rastu uz vrganje tako da je bolje jesti vrganje. Iako ne mogu detektirati točno boju, moguće da su ova dva lijevo i turčini.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ima i nas koji vozimo rakete modele🙂🍻🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
To 'R' na mjenjaču ti je rikverc, a ne "raketa", a to kaj ti deneš hitro nogu z kvačila zbog boli v čašici pa te cukne je predviđeno od strane proizvođača samo za klientelu koja vjeruje i da Yugo Koral ima klimu u osnovnoj opremi. 😂

Što ne posiješ djetelinu i daš narodu da kosi za kravice pa buš dobil mlekeca od selaka? 🤔

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Imam za malčirat skoro 21350m2 njiva koje su mi u blizini kuća, a na 850klaftri sam sijal kuruzu do lani, sad bum i to malčiral🙂
Ne stigem ja to delat niš, a žal mi da bude šikara pa moram malčat.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Nekad je bilo doma 4 krvavice, 5do6 svinja, i radilo se sve,pšenicu sijali, kuruzu, evo ja jedva 6 kokoši imam jer ne stignem.
Ja imam želju kad bum u penziji da bum malo više mogel raditi na njivama 🙂

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Imam za malčirat skoro 21350m2 njiva koje su mi u blizini kuća, a na 850klaftri sam sijal kuruzu do lani, sad bum i to malčiral🙂
Ne stigem ja to delat niš, a žal mi da bude šikara pa moram malčat.
Prijatel, dokupi još malo zemlje i moreš iskati poticaje, a dobil buš i plavu naftu (nije kaj Aspen, ali vozi). 😉
Poslije toga se već moreš i javljati na natječaje ruralnog razvoja i pare samo cure, a ti samo brojiš i namečeš pod vanjkuš.:ppozdrav:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Prijatelj nisam ti ja za to, imam ja još svoje zemlje, ovo je od žene, i to je sve oko kuće u blizini, ostalo kaje daleko je gacija zrasla, imam i ja svoje isto, al niš ne delamo kad ne stignemo. 🙂
Neki su došli pitat punicu da bi zeli u zakup neki, al ja sam rekel nek niš neda, ja to sve pokosim dok imam cajta i dobro je.
Ja sam ti samo za pošten rad, poštenu naftu, eurodizel 🙂
Ali zato kad bum u penziji krečem sa poljoprivredom opet.
Ja ti sve volim po starinski imat i delat.

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
To je suma u zg, di zivim, a zagrebcani se busaju da znaju sve o vrganjima, oni znaju di su, ja sam to sad ujutro nabrao, a puna suma beraca u pet i sub... i sad ujutro ja idem iza beraca i berem a oni vele nema ih.... pa poslje mene ih nema....toliko o tome kak cemo kao ljudi prezivjeti u buducnosti. Za par dana idem opet....

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh